Un britanic a fost filmat pe o plaja din Australia in momentul in care a prins cu mainile un rechin de doi metri si l-a indepartat spre larg, clipul devenind viral in luna ianuarie. Insa la intoarcerea din vacanta, acesta a fost concediat, pentru ca se aflase de fapt in concediu medical, scrie The Telegraph.

Barbatul si sotia sa, care lucreaza la o organizatie caritabila pentru copii, si-au luat concediu medical pe fond de stres provocat de munca timp de doua luni.

Dupa ce au vazut clipul din luna ianuarie, actionarii organizatiei au decis ca cei doi i-au pacalit si i-au concediat, trimitandu-le urmatoarea scrisoare: "Desi incapabil sa lucrati ati fost suficient de bine incat sa calatoriti in Australia si, potrivit recentelor reportaje cu dumneavoastra in Queensland, ati fi prins un rechin de coada si ati evitat la limita sa nu fiti muscat. "

Barbatul, din South Wales, a declarat: "Ce fac acum? Nu sunt prea multe cereri pentru luptatori cu rechinii. Daca nu as fi intrat sa salvez copiii de pe plaja in ziua aceea eu si sotia mea inca am fi avut locuri de munca. Ai crede ca, fiind vorba de o organizatie caritabila pentru copii, ar fi trebuit sa ma felicite. Insa sa ne dea afara pe amandoi fara niciun fel de discutie inainte este dezgustator".

Acesta a primit de-a lungul carierei mai multe premii si l-a cunoscut pe Printul Charles.

Vezi mai jos clipul care l-a costat slujba: