Infirmiera de serviciu care a dat informatii cu privire la starea de sanatate a ducesei de Cambridge unei prezentatoare de radio care s-a prezentat drept regina Elisabeta a II-a, a fost gasita moarta, informeaza The Telegraph. Politia britanica a informat ca nu trateaza moartea femeii ca fiind suspecta, fiind banuita o posibila sinucidere.

Potrivit The Telegraph, femeia a fost gasita in stare de inconstienta la Spitalul King Edward VII din Londra unde a fost internata Ducesa de Cambridge in urma cu cateva zile. Paramedicii i-au acordat infirmierei primul ajutor insa nu au reusit sa o salveze.

Politia londoneza a informat ca circumstantele decesului nu sunt explicate deocamdata insa nu trateaza moartea acesteia ca una suspecta.

Potrivit publicatiei Daily Mail, circumstantele descoperirii femeii indica faptul ca aceasta s-ar fi sinucis.

Un purtator de cuvant al Politiei Metropolitane a precizat ca "politia a primit un apel vineri, 7 decembrie, in jurul orei 9:25 in legatura cu o femeie care a fost gasita in stare de inconstienta la o adresa din Strada Weymouth, W1. Serviciul de Ambulanta londonez a intervenit si a pronuntat decesul la fata locului. Moartea nu este tratata, la aceasta ora, ca fiind suspecta."

Spitalul este asteptat sa dea o declaratie de presa in cursul zilei de vineri.

Amintim ca doi prezentatori ai postui australian de radio 2DayFM au reusit o farsa incredibila prezentandu-se drept regina Marii Britanii si printul Charles intr-un apel telefonic la spitalul unde Kate, sotia printului William, insarcinata, era ingrijita, si reusind sa obtina informatii confidentiale despre starea sa de sanatate, scrie AFP.

Infirmiera de serviciu a preluat apelul spunandu-i "reginei" ca printesa a avt o noapte calma si ca a fost deshidratat, problema fiind rezlvata. Infirmiera a mai precizat ca printesa nu a mai vomitat de cand a preluat ea tura.

Spitalul King Edward VII a recunoscut ca o "scurta conversatie a avut loc cu personalul" si a promis intr-un comunicat ca va revizui "procedurile in materie de apeluri telefonice".

Postul de radio si-a cerut ulterior scuze pe Twitter pentru "inconvenientele" pe care le-ar fi putut cauza aceasta farsa, care a fost facuta "cu cele mai bune intentii".