Un judecator din Wisconsin a pronuntat o sentinta mai putin obisnuita: un barbat, care are noua copii cu sase femei, nu mai are voie sa procreeze pana cand nu-si va putea sustine financiar numerosii urmasi, potrivit site-ului The Smoking Gun.

Potrivit sentintei judecatorului Tim Boyle, aceasta interdictie este o conditie pentru eliberarea sa conditionata.

Acesta datoreaza in total 90.000 de dolari mamelor copiilor sai, in contul pensiilor alimentare. Pentru a putea ajunge la al zecelea copil, barbatul trebuie sa achite aceasta datorie.

El a fost arestat si acuzat de numeroase ori in ultimii 11 ani pentru neplata pensiei alimentare. In cazierul sau se mai regasesc condamnari pentru cecuri false sau furt.

In 2002, un judecator din Kentucky i-a ordonat unui tata prolific dar rau platnic (12 copii cu 11 femei) sa se abtina de la sex in perioada de eliberare conditionata pentru o perioada de unu pana la cinci ani. Cel mai prolific tata rau platnic pare a fi Desmond Hatchett, care are peste 20 de copii cu 11 femei. Dar rata de procreere a lui Hatchett s-a redus puternic in ultimele 40 de luni, de cand se afla in inchisoare.