Rusia: Dmitri Medvedev condamna crimele lui Stalin impotriva propriei natiuni
"Pentru ce s-a intamplat in epoca represiunii, nu numai Stalin, ci de asemenea multi alti oficiali merita fara indoiala cea mai aspra judecata", a anuntat Medvedev. "Represiunea trebuie sa ramana in analele istoriei noastre, astfel incat sa nu se mai repete".
In timpul mandatului de presedinte (2008-2012), Dmitri Medvedev a criticat regimul totalitar al URSS si crimele "de neiertat" comise de Stalin. Milioane de oameni au murit in lagarele de munca ale Gulagului sau in epurari politice in perioada sovietica.

K2 - Povestea ”muntelui sălbatic” - Tragedii și victorii pe un monument fantastic din piatră, zăpadă și gheață
Adele, The Cure, Drake și alții. Ce albume așteptăm odată cu revenirea industriei muzicale în 2021
INTERVIU Cum ne ferim de conspirațiile pe seama vaccinului anti-COVID: Fiecare reacție adversă cunoscută până acum e exagerată de conspiraționiști. Ți se dă de înțeles că vei păți cu certitudine acel lucru
VIDEO Vlog-ul lui Cristian Presură: Cum combat experții în Sănătate principalele temeri legate de vaccinul anti-Covid
Vaccinarea profesorilor rămâne prioritate doar în vorbe / Sindicate: Nu pot să se programeze, unora le este teamă să meargă la școală nevaccinați / Cazul concret a două învățătoare
Afacere păguboasă pentru stat: Peste 90 de milioane de măști din Vietnam zac într-un antrepozit vamal, fără prea mari șanse de a mai fi folosite
Ghidul înregistrării unei persoane juridice în platforma de vaccinare anti-COVID: Cine si cum poate programa la vaccinare angajații unei firme
„Cel mai greu proiect de infrastructură al României”. Drulă: „Sunt atât de multe tâmpenii făcute pe acest proiect” / Detalii despre Autostrada Unirii A8
Singura metodă prin care ar dovedi că recunoaște faliemtul politicii criminale staliniste ar fi să-și retragă trupele din Transnistria, să retragă sprijinul pc din Modova, să nu mai împiedice reîntregirea neamului românesc.
Eforturile conducătorilor Rusiei ar trebui să fie îndreptate către refacerea Ecologiei Demografice a poporului care, înainmte de a fi distrus de bolșevici, a dat Civilizației Umane multiple personalități esențiale.
În lipsa acestor dovezi nimic nu este credibil.
Un singur individ din acest Pantheon este rezultatul unei lungi selecții naturale produsă într-un mediu social fertil, care permite dezvoltarea individului până la nivelul la care poate fi recunoscut ca o Personalitate.
Calitățile unei Personalități ?
1. Agreabilitate (abilitatea de a fi plăcut, cu tact şi de ajutor atunci când se colaborează cualte persoane; această abilitate ţine de gradul în care subiectul poate avea un stil interpersonal plăcut).
2. Flexibilitatea comportamentală (abilitatea de a adapta propriul comportament lacircumstanţe schimbătoare în mediul de lucru, această abilitate include dorinţa şi capacitatea deadaptare pentru a fi competitiv la cerinţele mediului de muncă sau ale colegilor).
3. Coordonarea (abilitatea de a structura planurile şi timingurile de lucru pentru acoincide cu planurile, stilurile de lucru şi ritmul de lucru ale altora; această abilitate include unmanagement eficient la timpului şi al resurselor şi obiectivul principal esteacela al sincronizării cu ceilalţi).
4. Seriozitatea (abilitatea de a fi responsabil şi de a fi perceput de ceilalţi ca o persoană pecare se pot baza; această abilitate presupune a fi disciplinat, conştiincios şi a îndeplini sarcinileaşa cum le aşteaptă cei din jur).
5. Asertivitatea (abilitatea de a exprima propriile idei, convingeri şi opinii cu încredere şiactiv; această abilitate include luarea iniţiativei şi verbalizarea activă în lucrul cu ceilalţi).
6. Negocierea (abilitatea de a face concesii şi de a lucra spre atingerea consensului învederea rezolvării conflictelor; această abilitate presupune dorinţa şi abilitatea de a rezolvadiferendele şi de a atinge consensul prin obiective şi planuri de acţiune acceptabile de toţi cei implicaţi).
8. Sociabilitatea (abilitatea de a fi activ şi participativ în situaţii sociale; include dorinţa, propensiunea şi capacitatea de a lucra cu alţii şi de a facilita interacţiunile şi schimburile socialecu ei).
9. Conformismul social (abilitatea de a adera la regulile, normele şi politicile decomportament social, formale sau subînţelese; implică respectarea standardelor şi normelor sociale în situaţii de muncă).
10. Sensibilitatea socială (abilitatea de a face un diagnostic corect al situaţiilor sociale;include capacitatea de a înţelege şi a respecta opiniile şi sentimentele celorlalţi, precum şievaluarea coerentă a rezultatelor acţiunilor proprii ori ale celor din jur).
11. Autocontrolul (abilitatea de a rămâne cam şi conştient în situaţii dificile sau stresante;include controlul emoţiilor în faţa unor stimuli iritanţi, neaşteptaţi sau stresanţi).
12. Încrederea socială (abilitatea de a demonstra încredere în sine, în circumstanţesociale, include comunicarea către ceilalţi în timpul interacţiunii sociale a unui nivel optimdeîncredere în sine şi optimism).
13. Coachingul (abilitatea de a ajuta la dezvoltarea talentelor şi abilităţilor celorlalţi;implică instruirea, sfaturile şi asistenţa personală în dezvoltarea potenţialului personal alcelorlalţi).
14. Capacitate analitică conversaţională (abilitatea de a descoperi informaţii relevante şiimportante despre o situaţie prin discuţie, conversaţie sau întrebări; această abilitate implică uzullogicii pentru înţelegerea corectă a situaţiei şi pentru adresarea ţintită a întrebărilor sulpimentarecătre cei din jur).
19 din 98
16. Deschiderea către experienţă (abilitatea de a fi deschis şi curios faţă de noi idei şi noimedii; implică toleranţă în faţa diversităţii şi în faţa ideilor celorlalţi).
17. Auto-suficienţa (abilitatea de a lucra într-un mediu nestructurat, lipsit de direcţionareşi supervizare; implicp găsirea de resurse şi luarea de decizii fără posibilitatea de consultanre acelorlalţi).
18. Perseverenţa (abilitatea de a menţine un nivel optim de efort până la completarea perioadă lungă de timp, în ciuda obstacolelor, oboselii, plictiselii şi distragerilor).
19. Rezistenţa la concluzii pripite (abilitatea de rezista tentaţiei de a lua decizii până cândtoate informaţiile relevante şi importante au fost colectate şi analizate; implică gândiredeliberată, controlată şi structurată mai degrabă decât luarea pripită şi nestructurată a deciziilor).
20. Prezentare verbală (abilitatea de a apăra propriile concluzii şi idei în faţa celorlalţi;implică folosirea logii şi argumentaţiei raţionale în apărarea propriei poziţii, mai degrabă decâtfolosirea emoţiilor, entuziasmului şi nerăbdării).
21. Lipsa de descurajare (abilitatea de a reveni rapid la tonusul normal de muncă, laenergie, optimism şi entuziasm, după situaţii descurajante).
Același lucru s-a petrecut cu toate popoarele care au avut nenorocul de a se afla în calea tăvălugului bolșevic.
Faptul că Medvedev condamnă crimele acestea are relevanță doar în măsura în care conducătorii Rusiei de azi sunt conștienți de necesitatea refacerii Ecologiei Demografice.
În Români a existat un grup de persoane care a inițiat acest proces. Conducătorul grupului a fost de două ori suspendat după ce a îndrăznit să condamne, oficial în Parlament, regimul comunisto-stalinist ca un regim criminal.
Cei care l-au suspendat continuă politica de distrugere a Ecologiei Demografice în România.
Va rugam sa va luati si pobeda inapoi de la acel foarte tanar acum foarte batran!