Un incident armat s-a produs duminica in apropiere de un centru comercial de la periferia orasului Milwaukee (statul Wisconsin, nordul SUA), au anuntat mai multe televiziuni americane, citate de AFP. Conform ultimelor informatii incidentul s-a soldat cu moartea a trei persoane si ranirea patru. Purtatorul de cuvant al politiei a confirmat ca suspectul este mort, fara detalii suplimentare. Potrivit presei locale, barbatul si-ar fi tras un glont in cap.

UPDATE 3:00 Conform ultimelor informatii autorul presupus al atacului armat, care s-a soldat cu trei morti si patru raniti, a fost gasit mort, a anuntat duminica politia, citata de AP si AFP. Purtatorul de cuvant al politiei a confirmat ca suspectul este mort, fara detalii suplimentare. Potrivit presei locale, barbatul si-ar fi tras un glont in cap.

Potrivit canalului de televiziune CNN, sapte persoane au fost atinse, dintre care patru au fost deja spitalizate cu rani usoare, in urma unui atac armat in interiorul sau in apropierea unui centru de infrumusetare situat intr-o zona comerciala din Milwaukee.