O dezbatere televizata intre un parlamentar iordanian si un activit politic a degenarat intr-o lupta dupa ce barbatii s-au acuzat reciproc de spionaj, relateaza The Times of Israel. Parlamentarul si-a scos pantoful aruncandu-l in oponent dupa care a scos o arma.

Dezbaterea, transmisa in direct de canalul prin satelit Jo Sat, a avut drept subiect probleme de politica interna iordaniana, printre care si atitudinea fata de revoltele din Siria.

In timpul discutiilor, deputatul Mohamed Shawabka l-a acuzat pe fostul parlamentar Mansour Mourad ca ar fi spion pe statul de plata al regimului sirian.

AFP relateaza ca in inregistrare se observa cum Mourad ii raspunde: "Si tu esti spion, pentru Mossad, si un escroc".

In urmatorul moment, Shawabka si-a scos pantoful aruncandu-l in directia interlocutorului sau care s-a aparat rasturnand biroul. Parlamentarul s-a ridicat si a scos un pistol pe care l-a agitat in aer, fara a-l indrepta direct catre oponent sau gazda emisiunii.

Cei doi barbati si-au parasit locurile si, continuand sa se insulte, au inceput sa se loveasca, in pofida incercarilor moderatorului de a interveni.

Cearta a mai continuat o vreme pana cand realizatorii au decis sa intrerupa transmisia in direct.