Un politician austriac este pe cale sa obtina despagubiri in valoare de 16.000 de lire sterline dupa ce a fost filmat in timpul unei partide de sex in padure, scrie The Telegraph. Camerele foto si video fusesera montate in zona de o asociatie de vanatori, pentru a surprinde imagini cu animalele din padure. Politicianul, al carui nume nu a fost facut public, va primi banii daca justitia va constata ca i-a fost incalcat dreptul la intimitate.

Camerele ascunse din padure erau greu detectabile si plasate in zone rar frecventate de oameni, intr-o padure din regiunea Carinthia. Camerele de filmat au fost montate in zona de o organizatie de vanatoare din regiune.

"Nu pot spune cu exactitate cate camere in functiune sunt in acea padure, dar nu am mai avut astfel de probleme pana acum", a declarat un reprezentant al organizatiei de vanatori.

The Telegraph mai scrie ca onoarea politicianul a fost "crutata" de asociatia de vanatori, care nu au dat publicitatii identitatea acestuia si nici imaginile surprinse.