Marine le Pen, liderul extremei-dreapta din Franta, a amenintat ca o va da in judecata pe Madonna, dupa ce fosta candidata la presedintia Frantei a aparut intr-un clip al artistei purtand o svastica pe frunte, relateaza The Telegraph. Imaginea liderului politic a aparut pentru scurt timp intr-o proiectie video din cadrul unui concert al artistei americane sustinut la Tel Aviv, ca parte a turneului mondial MDNA.

Proiectat in timpul melodiei ''Nobody knows me'' (Nimeni nu ma cunoaste), videoclipul a prezentat si alte figuri celebre, alaturi de chipul Madonnei, printre care liderul chinez Hu Jintao, fostul candidat republican la alegerile prezidentiale din SUA, Sarah Palin, dar si Papa Benedict al XVI-lea.

Marine le Pen a amenintat-o pe cantareata americana ca o va da in judecata daca nu modifica componenta videoclipului pana la sustinerea concertului din Paris, pe 14 iulie, sau pana la concertul din august, care va avea loc la Nisa.

''Daca face asta in Franta, o vom astepta'', a declarat Marine le Pen pentru Le Parisien. Liderul extremei-dreapta a continuat sa o atace pe cantareata: ''Apropo, Madona a inapoiat copilul pe care l-a furat din Africa? Sau a sfarsit prin a-l cumpara?'', referindu-se la scandalul in care a fost implicat starul american a fost acuzat de rapire.

Marine le Pen a obtinut 17.9% la alegerile prezidentiale din Franta de luna trecuta si s-a situat pe locul al treilea, in urma fostului presedinte Nicolas Sarkozy si a rivalului sau Francois Hollande.