Un actor de filme porno este suspectat de uciderea unui om, inregistrarea si publicarea in mediul online a dezmembrarii barbatului. in plus acesta este suspectat si de trimiterea prin corespondenta a mai multor membre catre diferite locatii in Ottawa, inclusiv la sediul unui partid politic, anunta sursele apropiate anchetei, citate de CNN.

Autoritatile au inceput cautarea lui Luka Magnotta, de 29 de ani, care este suspectat ca ar fi responsabil si pentru torsul uman descoperit in Montreal. Banuielile sunt alimentate de gasirea unei maini si a unui picior uman care au fost separat trimise prin posta din Montreal in Ottawa.

"Magnotta, cunoscut de asemenea si sub numele de Eric Newman Clinton, este un rezident din Montreal, care ar fi stiut, se presupune, in prealabil victima. Nu are antecedente penale. Cadavrul inca nu a fost indentificat", a anuntat purtatorul de cuvant al politiei din Montreal, Ian Lafreniere.

"Este posibil ca toate partile corpului descoperite sa provina de la aceeasi victima dezmembrata, dar politia inca asteapta rezultatele testelor medico-legale pentru confirmare", a mai declarat Lafreniere.

"Cele doua parti ale corpului au fost gasite in Ottawa...avem toate motivele sa credem ca are legatura cu crima noastra", a concluzionat Ian Lafreniere, referindu-se la torsul uman gasit in Montreal.

Torsul uman a fost descoperit in spatele unui bloc de apartamente, mana a fost descoperita de catre lucratorii de la un terminal de posta din Montreal iar piciorul a fost recuperat de la sediul Partidului Conservator din Canada, dupa ce anterior el fusese expediat prin posta.