Presa italiana a scris pe larg si cu uimire ca fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, nu a lasat bacsis la un restaurant din Roma unde a luat masa cu sotia in luna de miere petrecuta in "Cizma". Nota de plata a fost de 32 de euro, iar Zuckerberg nu a pus nimic in plus. Presa mai scrie ca in insula italiana Capri, Zuckerberg a incercat fara succes sa scoata bani de la un bancomat functional.

Mark Zuckerberg si sotia sa Foto: Agerpres/AP

Zuckerberg si sotia sa Priscilla Chan au mancat in valoare de 32 de euro la un restaurant evreiesc din Roma, insa nu au lasat bacsis. Totusi, patronul localului spune ca vrea sa dea numele Zuckerberg unui fel de mancare de la taverna sa si adauga ca celebrul american nu a lasat bacsis fiindca era in mare graba.

Cei doi au mancat anghinare prajita, seminte de dovleac si ravioli cu anghinare si iarba de mare, iar ca bauturi au avut apa si ceai. Presa scrie ca personalul localului a ramas uimit de lipsa bacsisului in special fiindca turistii americani au faima ca sunt foarte generosi la capitolul bacsis cand viziteaza Italia.

Zuckerberg si sotia sa au plecat in luna de miere pentru a vizita Italia si sperau ca acest lucru sa ramana secret, insa un turist polonez i-a fotografiat in Capela Sixtina si a postat poza pe Twitter.

Dupa episodul din Roma a mai urmat unul in insula Capri din sudul italiei unde Zuckerberg a fost filmat de un trecator, incercand fara succes sa scoata bani de la un bancomat. Desi de multe ori bancomatele italiene nu functioneaza, banca respectiva sustine ca acela mergea.

Zuckerberg are o avere estimata la circa 15 miliarde dolari, fiind printre cei mai bogati 50 de oameni ai lumii.