Politistii americani au intervenit, sambata, in cazul unui incident socant petrecut pe o strada din Miami: ei au fost nevoiti sa impuste mortal un barbat, complet dezbracat, care ii manca fata unui alt om. Victima a fost transportata la spital in stare critica, avand fata pe jumatate devorata, relateaza Miami Herald.

Intreaga intamplare, care a fost surprinsa de camerele de supraveghere, s-a petrecut sambata dupa-amiaza, in jurul orei locale 14.00, cand mai multe focuri de arma au fost auzite in apropiere de o pasarela pietonala situata de-a lungul unei strazi.

Potrivit unor surse din politie, un agent rutier a vazut un barbat gol care musca din fata unui alt barbat si l-a somat verbal sa se indeparteze de victima. In acelasi timp, incidentul a fost observat si de o femeie, care a alertat un alt politist ce patrula in zona.

Politistul s-a apropiat si, vazand ce se intampla, i-a ordonat la randul sau barbatului dezbracat sa inceteze. Intrucat agresorul a continuat atacul, politistul l-a impuscat, au relatat sursele. Insa atacatorul nu s-a oprit nici dupa ce a fost impuscat, obligandu-l pe politist sa continue sa traga. Martorii au spus ca au auzit cel putin sase focuri de arma.

La fata locului a sosit in scurt timp Politia din Miami. Barbatul gol care a fost ucis zacea cu fata in jos pe trotuar.

Victima a fost transportata la spital, suferind rani grave, potrivit politiei. Indentitatile celor doua persoane nu au fost date publicitatii.

Un purtator de cuvant din cadrul politiei a declarat pentru Miami Herald ca politistul care a tras focurile fatale a fost "un erou". "Din informatiile furnizate, ofiterul nostru este un erou si a salvat o viata", a spus acesta.

Investigatorii cred ca victima ar putea fi o persoana fara adapost, care statea pe jos atunci cand a fost surprinsa de atacator. In privinta agresorului, politia presupune ca acesta era sub influenta drogurilor si ar fi suferit de "psihoza cocainei".