Addison Logan in varsta de 13 ani a cumparat de la un targ de vechituri un aparat Polaroid, nestiind insa ca aceasta "afacere" avea sa-i ofere o mica surpriza: poza unui unchi pe care nu l-a cunoscut niciodata se afla in interior. Aparatul arata ca o relicva dar totusi a decis sa-l cumpere si datorita pretului mic (1 dolar). Ajuns acasa a intrat pe internet sa afle cum functioneaza camera, anunta Fox News.

Captura Fox NewsFoto: Captura FoxNews

Cand in cele din urma a deschis aparatul a realizat ca in interior se afla o poza. El i-a aratat aceasta poza bunicii sale, Lois Logan. Aceasta a ramas socata cand a observat ca in fotografie era "imortalizat" fiul sau, Scott, care murise intr-un accident de masina in urma cu 23 de ani.

Fotografia il infatisa pe Scott impreuna cu prietena sa din liceu. Poza a fost facuta cu aproape 10 ani inainte de a muri. Pentru Lois aceasta era dovada ca Scott inca vegheaza asupra familiei.

Tatal lui Addison, Blake, a declarat despre fotografie: "Sunt socat. Cu cat trece mai mult timp cu atat imi vine mai greu sa cred...Este ca si cum incearca sa ajunga la noi, spunandu-ne ca inca este cu noi".

Familia Logan nu cunoaste familia careia i-a apartinut aparatul de fotografiat iar casa unde a avut loc targul de vechituri nu exista in anul 1970, atunci cand poza a fost facuta. Astfel s-a ajuns la concluzia ca aparatul de fotografiat nu a apartinut prietenei lui Scott.