Marysthell Polanco, o martora in procesul fostului premier italian Silvio Berlusconi, a provocat hohote de ras in timpul procesului atunci cand a descris cum s-a deghizat in procurorul Ilda Boccassini, cea care a condus mai multe procese impotriva fostului prim-ministru italian, relateaza The Telegraph.

"Serile erau foarte distractive. Ne aflam in subsolul casei, care era folosit drept club de noapte de catre copiii lui Berlusconi", a povestit Polanco, originara din Republica Dominicana.

"Rolul meu era sa-l fac sa rada, asa ca intr-o seara m-am deghizat in Ilda Boccassini. M-am imbracat intr-o toga rosie si am purtat ochelari asemanatori ei. Intr-o alta seara, am purtat o masca cu chipul lui Obama. Nu trebuia decat sa-l facem sa rada (n.r. Berlusconi)", a afirmat martora.

Procurorul italian Ilda Boccassini s-a remarcat in cariera sa de 30 de ani prin procesele impotriva mafiei siciliene, a procurorilor corupti si impotriva teroristilor din Brigazile Rosii. De asemenea, ea este poreclita "Doamna de Fier" a justitiei italiene sau "Ilda, roscata", din cauza culorii aprinse a parului.

Fostul sef al guvernului italian este acuzat in numeroase procese de faptul ca a "platit mai multe femei pentru sex", intre care si minore, in timpul petrecerilor de la resedinta sa. ​