Publicatia franceza Le Figaro a publicat luni, in exclusivitate, imagini video ce surprind asaltul fortelor de politie asupra apartamentului in care era baricadat Mohamed Merah, responsabil pentru crimele in serie de la Toulouse.

Imaginile prezentate pe pagina online a publicatiei franceze sunt extrase dintr-o inregistrare realizata din postul de comanda al asediului, situat la mai putin de 50 de metri de cladire.

Joi 22 martie 2012, in jurul orei 11:30, Mohamed Merah a deschis focul asupra fortelor speciale de politie iar acestea au ripostat. Schimbul de focuri a durat mai mult de 6 minute, timp in care au fost trase circa 300 de gloante, relateaza Le Figaro. Merah a fost ucis in timp ce incerca sa sara pe fereastra apartamentului, cu arma in mana.

Francezul de origine algeriana, Mohamed Merah, cel care a ucis sapte persoane in sud vestul Frantei, a murit joi dimineata, in cursul unui asalt al fortelor speciale de politie, dupa un schimb sustinut de focuri care a urmat unui asediu de 32 de ore.