Annette Larkins din Florida tocmai a implinit 70 de ani, dar nu ai spune ca are mai mult de 30. Uimeste o lume intreaga prin aspectul ei fizic desi este si mama si bunica. Femeia spune ca a gasit elixirul tineretii: mananca doar fructe si legume crude, pe care le cultiva ea insasi in propria gradina.

Annette LarkinsFoto: Captura YouTube

Este un mod de viata pe care il respecta cu sfintenie inca de cand avea 27 de ani. Ea colecteaza apa de ploaie pe care o bea si cu care uda plantele.

Gradina mea este un izvor de tinerete, marturiseste femeia. Ea spune ca nu a mai mancat produse de origine animala din 1960 si ca mancarea ei este neprocesata si negatita. Ea spune ca nu a apelat la chirurgia estetica.

"Dieta mea consta din fructe, nuci, legume si seminte. Am o multime de seminte plantate in gradina mea si, desigur, acestea vor fi alimente crude pe care le voi manca", a explicat ea.

Annette spune ca stilul acesta de viata ii da multa energie: "Sunt mereu in forma. Ma trezesc de regula la 5:30 dimineata si sunt gata de lucru", spune ea.

Sotul sau, Amos, spune ca deseori lumea se intreaba daca Annette este sotia lui.

"Ce faci? Stai cu o femeie care ar putea fi nepoata ta?" imi spun cunoscutii. Barbatul afirma ca nu urmeaza acelasi regim ca si sotia lui si ca este mandru ca Annette pare sa nu imbatraneasca niciodata.