Un avion care a decolat de pe aeroportul international John F. Kennedy din New York si-a deversat resturile de la toaleta peste un cuplu aflat in curtea casei, in Malverne, Long Island, transmite CBSNewYork. Incidentul a avut loc saptamana trecuta.

"Un avion decolase si zbura deasupra noastra. Urmatorul lucru pe care sotia mi l-a zis a fost: O, Dumnezeule, ploua. Iar eu i-am spus: Nu, nu ploua", a declarat Artie Hughes.

"Un lichid negru, un fel de ulei negru a cazut pe fata ei. M-am uitat in jur si am spus si eu: O, Dumnezeule!. Erau picaturi de marimea unor monede peste tot pe pamant, pe gratar, pe masa mea", a afirmat barbatul.

Cei doi soti au sunat politia, gandindu-se ca e ceva in neregula cu aparatul.

"Era o substanta uleioasa, neagra-verzuie. Am crezut ca e vorba de lichid hidraulic, insa politistul care a venit mi-a spus: Nu, nu cred ca e asa ceva. Arata precum ceva mai dezgustator decat lichidul hidraulic", a afirmat Hughes.

Politistul a spus ca, cel mai probabil, e vorba de resturi menajere din toaleta avionului.

"A vorbit cu cineva de la Autoritatea Portuara sau de la Administratia Aviatiei Federale si ne-a spus ca, dupa cate se pare, a fost un incident: Excremente de la toaleta au cazut din avion", a afirmat Artie Hughes.

El a declarat ca vor doar o explicatie din partea autoritatilor si ca acest gen de incidente sa nu se mai repete: "Cred ca oficialii trebuie sa ancheteze si sa afle ce s-a intamplat. S-a apasat pe un buton? Era toaleta deja plina in momentul cand aparatul a decolat?"