A vota pentru prima data este ca si cum ti-ai pierde virginitatea, important este ca alegerea sa fie cea buna: Vladimir Putin. Acesta este mesajul unor videoclipuri postate pe internet in Rusia cu scopul de a incuraja tinerii sa voteze la alegerile prezidentiale din 4 martie, relateaza AFP.

Intr-unul din aceste videoclipuri, postate pe site-ul www.perviiraz.ru, o tanara se afla la doctor si ii explica acestuia temerile legate de pierderea virginitatii.

"Intelegeti, imi este foarte frica", spune tanara, intinsa pe un fotoliu din piele neagra.

"Va inteleg foarte bine, la toti exista prima oara", raspunde medicul, cu ochelarii lasati pe nas.

"Imi este foarte frica, desi il iubesc", raspunde tanara.

"Nu trebuie sa va fie frica. Important este sa aveti incredere in cel pe care il alegeti, pentru ca increderea este dragoste. Si in el, putem avea incredere", spune medicul, indreptand degetul spre o revista aflata in poseta tinerei si pe a carei coperta este poza lui Vladimir Putin.

Imediat ce iese de la doctor, tanara se indreapta spre biroul de vot. Iar videoclipul se incheie cu poza candidatului la scrutinul din 4 martie si sloganul: "Putin. Prima oara, doar din dragoste".

Intr-un al doilea video pe acelasi subiect, o tanara femeie isi marturiseste aceleasi temeri in fata doctorului.

"Poate ca nu am nevoie de asta?", intreaba ea, cu un aer ingrijorat.

"Ba da, trebuie. Si este bine ca o faceti din dragoste. Sustin deplin alegerea dumneavoastra", raspunde medicul, in timp ce apare poza lui Vladimir Putin, "Cu el, nu exista niciun risc", concluzioneaza el.

Surazatoare, tanara se indreapta spre biroul de vot.

Agentia de publicitate Aldus ADV a explicat ca a vrut "sa atraga atentia tinerilor" asupra necesitatii de a participa la scrutin, fara a preciza cine a comandat reclamele.