​​Inregistrarea video a momentului in care un hot a vrut sa jefuiasca clientii unui bar din Rotterdam (Olanda), fiind insa complet ignorat de acestia, a devenit virala pe Internet, transmite Yahoo!News. Unul dintre clienti a scris ulterior pe Twitter ca jaful a fost "un esec memorabil".

Jaful esuatFoto: Captura YouTube

Barbatul inarmat a intrat in localul din Rotterdam si a cerut bani clientilor aflati in acel moment in bar. In loc sa se supuna cererilor insistente ale hotului, clientii l-au ignorat complet si au continuat sa sa distreze. Unul dintre clienti chiar l-a batut prieteneste pe umar pe hot, in timp ce a trecut pe langa el.

Infuriat din cauza lipsei de reactie a clientilor, barbatul s-a apropiat de bar, cerandu-i barmanului un pachet de tigari, insa a fost refuzat si de acesta, care i-a cerut sa plece imediat.

Hotul a parasit barul cu mana goala, insa cativa clienti care au realizat ca au asistat la o tentativa de jaf l-au urmarit mai mult de un kilometru si l-au prins, dupa care l-au predat politistilor.

Unul dintre clientii barului a scris ulterior pe Twitter ca jaful a fost "un esec memorabil".

"Toata lumea se simtea bine, iar clientilor obisnuiti nu le pasa ca cineva incearca sa le strice seara", a declarat ulterior barmanul, care a adaugat ca "toata lumea a crezut ca e o farsa".