Printesa Martha Louise a Norvegiei, adepta a terapiilor alternative, a lansat joi cel de-al doilea volum despre ingeri, forte spirituale binefacatoare cu care aceasta sustine ca poate sa comunice, scrie AFP.

"Exista un numar infinit de ingeri in jurul nostru care doresc sa ne ajute in toate situatiile si in orice moment", scriu printesa in varsta de 40 de ani si prietena sa Elisabeth Nordeng, in prezentarea volumului "Secretele ingerilor".

"Sunt aici pentru noi. Eu sunt reali. Ei exista", adauga ele.

Publicata de una dintre principalele edituri norvegiene, Cappelen Damm, lucrarea este urmarea cartii "Descoperiti-va ingerul pazitor", aparuta in 2009 si scrisa tot de cele doua femei.

"In 'Secretele ingerilor', dezvalui secretele despre ingeri care va faciliteaza intalnirea cu ei. Ingerii doresc sa intre in contact cu voi dar e important sa stiti cum actioneaza si cum intra in contact cu voi", spun autoarele.

Printesa si prietena sa, care sustin si cursuri de spiritualitate din 2007 sub numele "Scoala ingerilor", sunt adeseori subiect de glume pentru excentricitatea lor, in aceasta tara scandinava.

"Si e foarte bine deoarece traim intr-o tara libera unde fiecare are dreptul sa spuna ce gandeste", a subliniat joi Martha Louise, la televiziunea TV2.

Casatorita cu scriitorul Ari Behn, fiica regelui Harald a renuntat in trecut la majoritatea titlurilor si a indatoririlor oficiale pentru a se putea consacra actiunilor private.

A patra in ordinea succesiunii, ea are putine sanse sa acceada la tron vreodata.