Iranul respinge drept "minciuni absolute" acuzatiile potrivit carora a fost implicat intr-un atac cu bomba ce a vizat masina unui angajat al ambasadei israeliene in India, a anuntat agentia oficiala IRNA, citandu-l pe ambasadorul Republicii Islamice in New Delhi. Un atac cu bomba ce a vizat o masina a ambasadei statului evreu la New Delhi a provocat luni ranirea a patru persoane, in timp ce oficialii din Georgia au reusit sa impiedice producerea unui atentat similar in Tbilisi, transmite Reuters. Premierul Benjamin Netanyahu a acuzat Iranul ca "se afla in spatele" atacatorilor.

"Orice atac terorist este condamnat (de catre Iran), iar noi respingem cu fermitate comentariile neadevarate facute de un oficial israelian", a declarat Mehdi Nabizadeh, potrivit IRNA.

"Aceste acuzatii sunt neadevarate si minciuni absolute, la fel ca si in trecut ", a spus oficialul.

Un atac cu bomba ce a vizat o masina a ambasadei israeliene la New Delhi a provocat luni ranirea a patru persoane, in timp ce oficialii din Georgia au reusit sa impiedice producerea unui atentat similar in Tbilisi, transmite Reuters.

Premierul Benjamin Netanyahu a acuzat ca "se afla in spatele" atacatorilor se afla Iranul, impreuna cu gruparea Hezbollah.