Dupa ce la sfarsitul anului trecut postul german Deutsche Welle isi retragea emisia radio din Romania, acum isi intareste prezenta in mediul online. PaginaDeutsche Welle in limba romana, alaturi de alte 29 de sectiuni in limbi diferite, introduce un nou design in care accentul este pus pe continutul multimedia. Deutsche Welle mai este prezenta in Romania printr-o emisiune de tip magazin pe subiecte europene, Eurobox, preluata in limba romana la TVR.

Noul logo Deutsche WelleFoto: Hotnews

Noua pagina web integreaza intreaga oferta Deutsche Welle prin prezentarea digitala a textelor, videoclipurilor, fisierelor audio si a elementelor interactive. Noua adresa de Internet a Deutsche Welle este www.dw.de. "Prezenta virtuala a Deutsche Welle se bazeaza pe interactiune. Mediateca DW se gaseste acum direct pe pagina de start a site-ului. Astfel, utilizatorii pot accesa direct videoclipurile, fisierele audio precum si ampla arhiva multimedia cu articole, emisiuni si proiecte speciale", anunta pagina in limba romana a Deutsche Welle.

Dorind sa stimuleze comunicarea cu publicul, Deutsche Welle a lansat un concurs prin care opiniile cititorilor legate de nou lansata pagina vor fi premiate cu 3 iPad-uri si 20 de smartphones.