O familie de americani care s-a prabusit cu avionul in ocean a fost salvata de mai multi straini aflati pe o barca din apropiere, transmite ABCNews. Incidentul dramatic a avut loc in Roatan, o mica insula aflata in Caraibe, in apropiere de Honduras.

Incident dramaticFoto: Captura ABC

Andy Atkins, avocat in Dallas, se afla impreuna in vacanta cu sotia si Logan, baietelul lor de 4 ani.

"Ne-am prabusit. Am pierdut un motor, asa mi s-a spus, si ne-am prabusit in ocean. Ne-am rasturnat si eram prinsi sub apa", a adaugat americanul.

Cei trei se aflau intr-un mic avion care efectua zboruri de-a lungul coastei pentru ca turistii sa se bucure de peisajele exotice.

Dupa ce avionul s-a prabusit, pilotul l-a ajutat pe Atkins sa iasa la suprafata. Sotia avocatului si baietelul lor erau inca prinsi sub apa.

Cei doi barbati s-au scufundat din nou in apa, iar pilotul a reusit sa o scoata la suprafata pe sotia avocatului, in timp ce Logan a fost salvat de Atkins.

Mai multe persoane aflate pe o barca din apropiere au sarit imediat in apa pentru a-i ajuta.

"In acel moment, eram inca in stare de soc. Stiam ca am supravietuit prabusirii, dar nu stiam ce se va intampla de-acum incolo", a afirmat americanul.

Potrivit informatiilor, pe barca din apropiere se aflau un doctor din Marina americana si un alt medic, care au inceput sa-i trateze imediat pe sotia lui Atkins si pe copil.

Atkins, sotia lui si baietelul au petrecut cateva zile in spital, inainte de a se intoarce acasa.