Politistii din Madison, statul american Wisconsin, l-au arestat joi seara pe un barbat ce poarta numele de Beezow Doo-Doo Zopittybop-Bop-Bop, transmite Huffington Post. El a fost retint pentru detinere de arma, detinere de marijuana, detinere a unui dispozitiv de folosire a drogurilor si incalcarea termenilor eliberarii conditionate.

Beezow Doo-Doo Zopittybop-Bop-Bop (30 de ani) a avut la nastere numele de Jeffrey Drew Wilschke, insa si l-a schimbat in mod legal in luna octombrie a anului 2011.

Huffington Post citeaza de pe pagina de Facebook a suspectului, unde Beezow Doo-Doo Zopittybop-Bop-Bop a scris ca ii place "sa manance", "sa se plimbe", "sa gandeasca", marturisind ca este atras de "diamante".

Zopittybop-Bop-Bop a fost arestat dupa ce vecinii s-au plans de "consumul excesiv de alcool si de folosirea drogurilor" in jurul unui parc din Madison.

Politistii au declarat ca, in momentul in care l-au arestat, Zopittybop-Bop-Bop avea asupra lui marijuana, un dispozitiv utilizat la consumul de droguri si un cutit.

In timp ce era transportat la inchisoare, Beezow Doo-Doo Zopittybop-Bop-Bop le-ar fi spus politistilor ca "se va razbuna pe ei intr-un final".