Un martor a reusit sa filmeze momentul in care un aparat Beechcraft Queen Air s-a prabusit peste o scoala din Parañaque, un oras aflat in suburbia capitalei filipineze Manila, transmite LiveLeak. Cel putin 14 persoane, intre care pilotul si copilotul, si-au pierdut viata in urma incidentului.

Imagini dramaticeFoto: Captura LiveLeak

Potrivit primarului Florencio Bernabe, aparatul a luat foc dupa ce a lovit cladirea scolii.

Oficialul a spus ca, atunci cand aparatul s-a prabusit, in scoala nu se tineau cursuri.

Pompierii au declarat ca intre cei morti se afla pilotul si copilotul, singurele persoane ce se aflau in avionul prabusit.

Un inspector din politia locala, Dennis Sirilan, a declarat ca focul s-a extins rapid la casele saracacioase care inconjoara scoala. Sirilan a spus ca avionul "s-a invartit" in aer inainte de a se prabusi peste scoala F. Serrano. Institutia de invatamant a fost grav afectata de incendiul izbucnit.

Interventia pompierilor a fost extrem de dificila, din cauza strazilor inguste din zona. Ei au avut nevoie de peste trei ore pentru a stinge incendiul.

Autoritatea Aeronautica locala a precizat ca pilotul aparatului Beechcraft Queen Air a trimis un semnal de alarma imediat dupa ce a decolat din Manila. Aparatul, care urma sa ajunga in insula Mindoro, s-a prabusit inainte de a se putea intoarce pe aeroport.

Atentie, imagini dramatice!