Rima Fakih, prima musulmana care in 2010 a castigat titlul de Miss America, a fost arestata de politisti care au descoperit-o bauta la volan, a declarat un avocat al femeii, citat de FoxNews. Incidentul a avut loc in zona Highland Park din Detroit.

Rima Fakih (2010)Foto: Reuters

Doraid Elder a spus ca Fakih este "foarte intristata si ii pare foarte rau pentru situatia in care se afla in prezent".

Elder a precizat ca politia a arestat-o pe Fakih sambata dimineata.

Rima Fakih (26 de ani), fiica unor imigranti libanezi, a reusit sa castige titlul de Miss America 2010, devenind astfel prima musulmana care castiga fastuoasa ceremonie.

La doar o zi dupa castigarea concursului, Fakih a fost implicata intr-un scandal dupa ce mai multe imagini ale sale de la un concurs de striptease au aparut pe Internet. Fakih aparea in mai multe fotografii pe pagina Mojointhemorning.com, o emisiune de dimineata a postului de radio 955 din Detroit.

Doua dintre fotografii au fost facute in timpul concursului de striptease "Stripper 101", desfasurat in 2007. Fakih apare dansand la bara in fata unui public format din femei, imbracate doar in lenjerie intima. Judecatorii concursului erau stripteuze. Fakih a castigat atunci locul intai, primind bijuterii, carduri de fidelitate, jucarii pentru adulti si o bara de striptease ce putea fi amplasata in locuinta.

Conducerea concursului Miss USA a decis atunci ca Fakih sa pastreze coroana.