Un adolescent homosexual care a dezvaluit intr-un clip video ca este hartuit de colegii sai de clasa a fost laudat de mai multe vedete americane, care si-au anuntat sustinerea pentru tanar, transmite Huffington Post. Jonah Mowry, elev in clasa a VIII-a, a indicat in filmuletul sau ca a inceput sa fie persecutat de colegi inca din clasa intai.

Jonah MowryFoto: Captura YouTube

Clipul, intitulat "Ce se intampla...", a fost incarcat pe site-ul YouTube in luna august, insa a atras atentia bloggerilor americani doar in urma cu cateva zile.

In film, Mowry prezinta mai multe cartonase, in care dezvaluie ca este persecutat de colegii sai de clasa, care il insulta. "M-am taiat, de multe ori. Am cicatrici. Sinuciderea a fost varianta mea... de nenumarate ori", scrie pe cartonasele elevului, in timp ce, in fundal, se aude melodia "Breathe Me", cantata de Sia.

Clipul se incheie insa pe o nota optimista, baiatul spunand: "Nu plec nicaieri, deoarece sunt mai puternic de-atat. Am un milion de motive sa fiu aici".

Videoclipul postat de adolescentul homosexual a fost preluat de Perez Hilton, Gawker si alte site-uri si bloguri americane, iar baiatul a primit sustinerea multor vedete de la Hollywood: Ricky Martin, Jane Lynch si Rosie O'Donnell.

Ulterior, Jonah Mowry a scris un mesaj pe Twitter in care afirma ca el este adolescentul de 14 ani peresecutat de colegi, multumind totodata sustinatorilor sai.