Un hot inarmat cu un pistol ce jefuise receptia unui motel din Los Angeles a fost impiedicat sa fuga de doi experti in arte martiale care sosisera in California pentru un turneu sportiv, transmite latimesblogs.latimes.com. Politistii i-au laudat pe Brent Alvareaz (33 de ani) si Billy Denney (28 de ani) pentru actiunea lor.

Un hot ghinionistFoto: Captura YouTube

Luis Rosales (31 de ani) a intrat in receptia motelului si, sub amenintarea armei, i-a cerut functionarului sa-i dea banii din casa de marcat, pe care i-a pus intr-o geanta.

In momentul in care hotul vroia sa fuga, Alvarez si Denney coborau din lift.

"Are arma! M-a jefuit!", le-a strigat receptionerul, moment in care cei doi experti au intervenit.

Potrivit politistilor, Alvarez, care este proprietarul unei sali de arte martiale in Eugene (Oregon), si Denney, unul dintre elevii sai, s-au luptat mai multe minute pentru a-l imobiliza pe Rosales fara sa-l raneasca, inainte ca politistii sa ajunga la fata locului. Denney l-a prins de maini pe suspect, pentru a-l impiedica sa le foloseasca, in timp ce Alvarez l-a strans de gat pentru a-l aduce in stare de inconstienta.

Alvarez si Denney, care mersesera in California pentru a participa la un turneu de arte martiale in Long Beach, au fost laudati de LAPD pentru actiunile lor.

Potrivit lui Alvarez, hotul parea ca nu vrea sa-i raneasca nici el si le-a spus ca a jefuit motelul "pentru fiica sa". El le-a cerut de altfel celor doi sa-l lase "sa-si mai sarute fiica pentru ultima data".