​Un sef al politiei din statul american New Jersey a cerut amendarea sotiei sale care parcase ilegala, transmite YahooNews. Vincent Caruso, care se afla in fruntea Departamentului de Politie din Lodi, a declarat ca a solicitat acest lucru deoarece "nimeni nu este mai presus de lege - nici macar sotia mea".

Caruso i-a cerut unui agent de politie sa-i amendeze sotia, dupa ce aceasta isi oprise masina pe sosea, blocand sensul sau de circulatie, pentru a-si lasa copilul la scoala.

Caruso a declarat pentru publicatia The Record ca nu doreste ca sotia lui sa fie tratata diferita pentru ca el este seful politiei. El a platit amenda sotiei sale, in valoare de 54 de dolari.

The Record a precizat ca nu este prima data cand Carusos cere amendarea sotiei sale. In urma cu doi ani, seful politiei din Lodi a ordonat unui ofiter sa-i sanctioneze sotia deoarece aceasta nu si-a mutat masina pentru a face loc masinilor de curatat strada.

Caruso a declarat pentru The Record ca isi iubeste sotia, insistand ca femeia este foarte ocupata cu cei patru fii ai lor.

Caruso si sotia sa nu-au putut fi contactati pentru a comenta informatia.