Seful echipei care ii asigura securitatea lui Michael Jackson a declarat miercuri, in a doua zi a procesului medicului personal al starului, ca doi dintre copiii "Regelui muzicii pop" erau vizibil socati cand l-au vazut pe tatal lor traindu-si ultimele clipe din viata.

Seful securitatii starului, Muhammad Faheem, a declarat, de asemenea, in fata Curtii ca medicul, acuzat de omucidere, a intrebat angajatii prezenti in camera lui Michael daca stie vreunul dintre ei sa faca masaj cardiac, scrie presa internationala.

"Paris plangea pe podea si Prince era in picioare avand un aer socat, plangand incet", a declarat Muhammad Faheem. "Am venit si i-am luat, le-am vorbit o secunda, am chemat bona si i-am dus la parter intr-o alta camera", a spus el.

Dr. Murray, care a avut grija de Michael Jackson cand aceasta isi pregatea o serie de concerte viitoare la Londra, era preocupat de star atunci cand Faheem Mahomed a intrat in camera.

"Parea foarte nervos, transpira. Era pe cale sa inceapa un masaj cardiac," a spus el adaugand ca Michael Jackson era intins pe podea langa pat.

Intrebat daca Michael Jackson parea mort in acel moment, el a raspuns "da". "Ochii lui erau deschisi, gura era intredeschis," a spus el.

Dr. Murray, acuzat de omucidere involuntara, risca pana la patru ani de inchisoare daca va fi condamnat.

Michael Jackson a murit la 50 de ani din cauza unei supradoze de medicamente, mai precis din cauza unei “grave intoxicatii” cu propofol, un anestezic lăptos folosit ca somnifer.