Suplimentul de promovare a platii taxelor si impozitelor cu cardul

Primarii unde poti plati impozitele si taxele cu cardul Visa online

Luni, 1 martie 2010, 11:40 Taxe si Impozite - Informatii TI

Taxele si impozitele locale pot fi platite prin card in 55 de orase din tara, majoritatea administratiilor locale avand instalate POS-uri. Dintre acestea, 8 accepta plata prin internet a taxelor si impozitelor locale. Cetatenii din Arad, Baia Mare, Bucuresti sector 2, Oradea, Timisoara, Campia Turzii, Dej si Lugoj isi pot achita taxele si impozitele locale, de acasa, din fata calculatorului, cu orice card.  Plata cu cardul prin internet este foarte utila si pentru cetatenii care locuiesc in afara orasului de resedinta pentru ca nu mai trebuie sa se deplaseze pentru a plati taxele datorate la bugetul local.

“Experienta pozitiva a celor 8 primarii care pun la dispozitia cetatenilor aceasta metoda de plata simpla si comoda le este facuta cunoscuta si primarilor din celelalte orase. Visa Europe face demersuri pentru a populariza cat mai mult beneficiile acceptarii platii taxelor locale si a impozitelor prin card, atat pentru cetateni, cat si pentru primarii. Ideal ar fi, desigur, ca plata taxelor sa se poata face peste tot, atat prin intermediul terminalelor POS,  cat si online” – Catalin Cretu, director general Romania, Visa Europe.

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, va prezentam mai jos cum puteti proceda pentru plata online a taxelor la fiecare dintre primariile mentionate mai sus.

1. Primaria municipiului ARAD

Cetatenii din Arad isi pot plati taxele si impozitele locale la ghiseele administratiei locale cu numerar, dar si online prin card. Primaria nu percepe comision suplimentar in cazul platii online.

 • Ce plati online se pot face?
Impozite si taxe: impozite pe cladiri, impozite pe terenuri, diferite taxe
Amenzi contraventionale: amenzi de circulatie, alte tipuri de amenzi

 • Care este procedura?
Consultarea informatiilor detinute de Primarie si plata restantelor se face pe baza de CNP pentru persoane fizice respectiv CUI pentru persoane juridice.
Pentru plata amenzilor contraventionale, cetatenii  au nevoie doar de datele din procesul verbal.

 • Date de contact
Asistenta pentru plata cu cardul: 004 0758-463326  
Asistenta taxe si impozite - primarie: 004 0257-283622 int. 117

2. Primaria municipiului BAIA MARE

Cetatenii din Baia Mare isi pot plati taxele si impozitele locale la ghiseele administratiei locale, dar si online prin card. Primaria nu percepe comision suplimentar in cazul platii online.

 • Ce plati se pot face online?
Impozite si taxe: impozite pe cladiri, impozite pe terenuri, diferite taxe
Amenzi contraventionale: amenzi de circulatie, amenzi de parcare pentru incalcarile regimului de parcare (parcare fara tichet sau abonament, depasirea timpului de stationare, parcare in locuri nepermise sau rezervate, blocarea accesului, alte situatii asemanatoare)
 • Care este procedura?
Sistemul poate fi accesat de catre orice contribuabil care are acces la internet. Autentificarea se face pe baza de CNP (persoane fizice) respectiv CUI (persoane juridice). Parola nu este obligatorie, ea este necesara doar pentru accesul la informatii detaliate.
Pasii pentru efectuarea platii online sunt:
 1. Se face conectarea la sistem
 2. Accesati butonul "Plata Online"
 3. Pagina de consultare a datoriilor permite, printr-o interfata de tip checkboxes, selectarea acelor categorii de taxe si impozite si sumele aferente, care se doresc a fi platite.
 4. Dupa selectarea categoriilor de impozit si a sumelor care vor fi achitate, se actioneaza butonul "Plata Online". Se va efectua un centralizator al taxelor si impozitelor dupa care va fi nevoie de inca o actionare a butonului "Plata Online".
 5. Confirmarea finala a platii va conduce la o verificare a corectitudinii datelor cardului, urmata de o validare sau invalidare a tranzactiei. In cazul unei tranzactii validate, se va face redirectarea catre paginile Primariei Municipiului Baia Mare, pagina pe care se va afisa tranzactia efectuata drept plata in asteptare. In cazul invalidarii tranzactiei, actiunea nu va avea nici un efect asupra debitelor sau platilor dumneavoastra.
Soldul din contul contribuabilului se va diminua corespunzator sumelor achitate cu o intarziere de cateva zile, intarziere data de procedurile de decontare interbancare. Din acel moment, inregistrarile care apar drept "Plati in procesare" se vor transforma in "Plati anterioare".

Sistemul este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, si ofera date despre debitele restante si majorarile de intarziere calculate la zi.

Plata amenzilor se face pe baza datelor din procesul verbal si cu verificarea incadrarii in termenul de 48 de ore.

Pentru accesul la informatii detaliate despre obiectele impozabile aflate in proprietatea contribuabilului aveti nevoie de o parola. Parola se poate obtine de la Primaria Municipiului Baia Mare, Centrul de Informare pentru Cetateni (C.I.C.), str. Gh.Sincai, nr. 37, parter, pe baza unui formular de inregistrare in sistem.
Deconectarea de la Sistem se face automat la inchiderea browser-ului de Internet.
 • Date de contact
Asistenta pentru plata cu cardul: 004 0758-463326  
Asistenta taxe si impozite - primarie: 004 0262-211005

3. Municipiul Bucuresti, SECTOR 2

Contribuabilii din Bucuresti, sectorul 2,  isi pot plati taxele si impozitele locale prin card, la POS-urile de la ghiseele administratiei locale si online.

 • Ce plati se pot face online?
Impozite si taxe: impozite pe cladiri, impozite pe terenuri, diferite taxe
Amenzi contraventionale: amenzi de circulatie, alte tipuri de amenzi
 • Care este procedura?
Plata online se poate face in baza unei parole de acces pe care o puteti obtine dupa completarea, listarea si depunerea formularului de inregistrare si copie dupa C.I. / B.I. (persoane fizice) sau copie dupa Certificatul de Inregistrare, copie C.I. / B.I. si imputernicire in original (persoane juridice), la Directia Venituri Buget Local Sector 2.
In urma obtinerii parolei, aveti acces la o serie de informatii cu caracter personal: vizualizare patrimoniu, a platilor efectuate, a sumelor de plata.

Pasii pentru efectuarea platii online sunt:
 1. Va configurati Browser-ul de web (vezi tab-ul de Ajutor);
 2. Va autentificati prin introducerea codului si a parolei;
 3. Navigati prin pagina de web a aplicatiei ATLAS si va informati asupra sumelor pe care le aveti de plata;
 4. Se acceseaza tab-ul ePlata;
 5. Din totalul de plata afisat pe fiecare tip de taxa in parte , completati suma dorita si apoi apasati butonul “Aduna” aflat langa zona in care ati completat suma;
 6. Se apasa butonul "Initializare plata" pentru initializarea plati;
 7. Se va deschide o noua pagina in care se face tranzactia si in care se completeaza toate datele cerute in formular;
 8. Se apasa butonul “Trimite”;
 • Date de contact
Directia Venituri Buget Local Sector 2
- pentru persoane fizice la sediul din B-dul Garii Obor, nr. 10; telefon 021.252.84.09
- pentru persoane juridice la sediul din Str. Grigore Moisil nr.12, telefon 021.242.08.82
e-mail: office@impozitelocale2.ro

4. Primaria municipiului ORADEA

Contribuabilii din Oradea  isi pot plati taxele si impozitele locale la ghiseele administratiei locale prin card, la POS si online. Primaria nu percepe comision suplimentar in cazul platii online.

 • Ce plati se pot face online?
Impozite si taxe: impozite pe cladiri, impozite pe terenuri, diferite taxe
Amenzi contraventionale: amenzi de circulatie, alte tipuri de amenzi
 • Care este procedura?
Consultarea informatiilor detinute de Primarie si plata restantelor se face pe baza de CNP pentru persoane fizice respectiv CUI pentru persoane juridice. Pe langa taxe si impozite, cetatenii isi pot plati si amenzile contraventionale, doar pe baza datelor din procesul verbal.
 • Date de contact
Asistenta pentru plata cu cardul: 004 0758-463326  
Asistenta taxe si impozite - primarie: 004 0259-437000

5. Primaria municipiului TIMISOARA

Contribuabilii din Timisoara  isi pot plati taxele si impozitele locale la ghiseele administratiei locale, cu numerar, dar si online prin card. Primaria nu percepe comision suplimentar in cazul platii online.

 • Ce plati se pot face online?
Se pot plati online prin card toate taxele si impozitele locale.
 • Care este procedura?
Toate operatiunile legate de informare si de achitarea taxelor se pot face in orice moment al zilei, fara a mai fi necesara deplasarea la primarie sau la banca. Sunt permise operatiunile de plata online cu carti de credit/debit Visa, MasterCard, Diners Club, American Express si JCB in orice moneda.

Pasii pentru efectuarea platii online sunt:

1.  Autentificare in sistem
- pentru persoane fizice se acceseaza
https://193.231.122.230:9443/taxconnect/Main
- pentru persoane juridice se acceseaza
https://193.231.122.230:9443/taxconnectPJ/Main
- se apasa butonul Logon.
Numele de utilizator, parola sau adresa de email pot fi modificate prin intermediul butonului Utilizator
2.  Butonul Obiecte - permite accesul la date despre patrimoniu, proprietati, impozite si taxe calculat de zi, istoricul platilor
3.  Butonul Plati - genereaza un formular de plata cu sumele scadente la data curenta. Acestea se pot modifica de catre utilizator. Nu este obligatorie plata intregii sume, nici plata pentru toate impozitele / taxele scadente.
4. Butonul Plateste transfera sumele de plata pe site-ul de plata.  Aici trebuie parcursi cativa pasi prin care se completaza datele de identicare ale platitorului si a cardulul prin care se face plata. Dupa ce plata este acceptata, veti primi un email de confirmare si suma platita se va descarca in mod automat in aplicatia de taxe si impozite.
La urmatoarea accesare a aplicatie puteti regasi informatii despre plata facuta in istoricul platilor (butonul Achitat).
 • Date de contact
Serviciul Impozite si Taxe Persoane Fizice: birou impuneri cladiri/teren - nr. tel: 0256408316/ 318/  442/ 435; birou impuneri /radieri auto - nr. tel 0256408310;
Serviciul Impozite si Taxe Persoane Juridice I: birou impuneri cladiri/teren nr. tel 0256408305;  birou impuneri/radieri auto nr.tel 0256408392/454; birou certificate fiscale nr.tel 0256408303;
Serviciul Impozite si Taxe Persoane Juridice II (certificate fiscale) nr. tel 0256408484;

6. Primaria municipiului CAMPIA TURZII

Contribuabilii din Campia Turzii  isi pot plati taxele si impozitele locale la ghiseele administratiei locale, cu numerar, dar si online prin card. Primaria nu percepe comision suplimentar in cazul platii online.

 • Ce plati se pot face online?
Impozite si taxe: impozite pe cladiri, impozite pe terenuri, diferite taxe
Amenzi contraventionale: amenzi de circulatie, alte tipuri de amenzi
 • Care este procedura?
Consultarea informatiilor detinute de Primarie si plata restantelor se face pe baza de CNP pentru persoane fizice respectiv CUI pentru persoane juridice. Pe langa taxe si impozite, cetatenii isi pot plati si amenzile contraventionale, doar pe baza datelor din procesul verbal.
 • Date de contactAsistenta pentru plata cu cardul: 004 0758-463326
7. Primaria municipiului DEJ

Contribuabilii din Dej  isi pot plati taxele si impozitele locale la ghiseele administratiei locale, cu numerar, dar si online prin card. La plata online se va percepe un comision de 3% pentru tranzactie.

 • Ce plati se pot face online?
Toate taxele si impozitele locale listate pe site-ul primariei.
 • Care este procedura?
Pentru plata online a taxelor si impozitelor locale este necesara inregistrarea o singura data in sistem. Cererea de inscriere in sistem poate fi descarcata de aici.

Cererea completata, la care se ataseaza si o copie dupa actul de identitate (copie CUI in cazul contribuabililor persoane juridice), se depune la sediul Serviciului Taxe si Impozite Locale, se poate trimite prin posta pe adresa Primaria Municipiului Dej, Serviciului Taxe si Impozite Locale – Str. 1 Mai nr. 2, sau se poate trimite pe mail, pe adresa: inscriere.taxe@dej.ro - cu subiectul Cerere de inscriere in sistem;

Inregistrarea in sistem se face pe baza datelor de autentificare primite de la Serviciul Taxe si Impozite Locale, date trimise in termen de cel mult 10 zile lucratoare de la data inregistrarii cererii (Raspunsul il veți primi prin posta - cu recomandare, sau prin posta electronica).
 
Pentru virare direct in conturile de la Trezoreria Dej, trebuie consultate conturile IBAN disponibile.
 • Date de contactStr. 1 Mai nr. 2, Cod 405200, Dej,
Telefon: (+40)264-211790,
Fax: (+40)264-212388
E-mail: primaria@dej.ro, inscriere.taxe@dej.ro

8. Primaria municipiului LUGOJ

Contribuabilii din Lugoj  isi pot plati taxele si impozitele locale la ghiseele administratiei locale, cu numerar sau la POS, dar si online prin card. Primaria nu percepe comision suplimentar in cazul platii online.
 • Adresa site-ului unde se pot plati online taxele si impozitele locale este: https://etax.primarialugoj.ro/
 • Ce plati se pot face online?
Pot fi platite online prin card impozitul pe cladiri, impozitul pe teren, impozitul agricol, taxa auto si amenzile.
 • Care este procedura?
Orice contribuabil poate folosi Sistemul dupa inregistrarea sa ca utilizator. Inregistrarea se face o singura data. Dupa autentificare utilizatorul are acces de citire la inregistrarile aferente rolului sau si posibilitatea de a efectua plati.

Sistemul permite acceptarea diverselor tipuri de carduri VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro si American Express emise de orice banca din tara sau strainatate, care au activata optiunea de a efectua tranzactii prin Internet.

Toate operatiunile legate de informare si de achitare a taxelor se pot face in orice moment al zilei, 24 de ore pe zi si 7 zile pe saptamana, fara a mai fi necesara deplasarea la primarie.

Inregistrarea ca utilizator se face in urma depunerii cererii tip si a unei copii dupa cartea de identitate/copie dupa CUI la sediul primariei (Biroul Comunicare, Relatii cu Publicul, cam 7).
Persoanele juridice au doar posibilitatea de consultare/vizualizare, fara posibilitate de plata a impozitelor si taxelor datorate catre bugetul local.

In cel mult doua zile lucratoare de la data inregistrarii cererii, solicitantul este introdus in lista de utilizatori ai sistemului si se genereaza elementele de identificare si autentificare in Sistem. Acestea se inmaneaza solicitantului in plic inchis, stampilat de catre institutie.
 • Date de contact
Piata Victoriei, nr.4, 305500, jud. Timis
contact@primarialugoj.ro

(Suplimentul de promovare a platii taxelor si impozitelor cu cardul)


Citeste mai multe despre   17204 vizualizari

 • +1 (1 vot)    
  astia-s prosti? (Luni, 1 martie 2010, 12:28)

  I [utilizator]

  cum sa faci site de colectare de taxe si sa nu ai domeniu unde sa-l ti? de banii care i-a dat primaria Timisoara la firma Expertissa Timisoara nu au putut sa cumpere si un domeniu (51,26 USD + TVA)?!
 • +1 (1 vot)    
  SSL? (Luni, 1 martie 2010, 12:30)

  I [utilizator]

  si bineinteles nici de certificat SSL nu au avut bani.

  "You have asked Firefox to connect
  securely to 193.231.122.230:9443, but we can't confirm that your connection is secure."
 • +1 (1 vot)    
  nu si la sectorul 3 Bucuresti (Luni, 1 martie 2010, 14:20)

  angel [anonim]

  cineva sa le explice ca in secolul 21 se folosesc niste chestii numite carti de credit (sau debit) cu care poti sa platesti.
 • +1 (1 vot)    
  plata on-line TM (Luni, 1 martie 2010, 15:18)

  Calin [anonim]

  Ce nu se mentioneaza in articol e faptul ca pt a plati on-line la Timisoara....de fapt tot trebuie sa te prezinti la Directia Fiscala a Mun Timisoara cu CI pt a iti lua datele de autentificare.....
  deci...daca tot e sa stai la coada....mai bine la un oficiu postal....ca parca merge mai rpd....
 • +3 (3 voturi)    
  Si la Cluj-Napoca se poate (Luni, 1 martie 2010, 18:20)

  nano2k [utilizator]

  http://taxe.primariaclujnapoca.ro/

  Eu mi-am facut acum 2 sau 3 ani cont prin email trimitand buletinul si o cerere semnata, ambele scanate.

  In cont imi pot vedea taxele (cladiri, auto) si plata o fac intr-un IBAN. In maxim 1 sapt datele imi sunt actualizate in cont.


  Sistemul merge fara cusur, cum am zis, de vreo 2-3 ani.

  De curand le-am gasit un bug in sistem: in anumite conditii pagina de web care imi afiseaza informatiile referitoare la taxe crapa. Nota 10 insa pentru suport. Eu am semnalat problema pe la ora 19 printr-un email, nesperand sa primesc vreo solutionare, insa pana la ora 23 (schimband inca 2-3 mailuri cu serv. suport), am reusit sa deslusesc unde e hiba.

  Oricum, ce aveam eu nevoie am putut face, insa nu ma asteptam la atata promptitudine.
  • +1 (1 vot)    
   regret, dar nu e asa... (Luni, 1 martie 2010, 23:19)

   Sorin [anonim] i-a raspuns lui nano2k

   Am trecut si eu de faza de inscriere pe site-ul primariei Cluj, apoi mi-am vazut taxele. Doar atat. NU se poate face plata impozitelor cu cardul bancar in Cluj-Napoca, lucru care mi-a fost confirmat chiar de catre "sef Serv.Incasare,adm.baze de date". Asta e realitatea acestui moment in Cluj si nu doar in mod accidental.
  • 0 (0 voturi)    
   :) (Marţi, 2 martie 2010, 10:06)

   calin [anonim] i-a raspuns lui nano2k

   Astia de la primarie ne fac de rusine de-a dreptul. In cluj exista peste 100 de firme de IT (active cu peste 10 angajati) care ar putea sa implementeze asa ceva.
   Ceea ce e acum pe siteul http://taxe.primariaclujnapoca.ro/ e o varza si daca nu ma insel mai e si vulnerabil la SQL injection asa ca...
 • +1 (1 vot)    
  plata online Timisoara (Luni, 1 martie 2010, 18:23)

  alextim [anonim]

  Chiar ne luati de prosti? Cum poti plati online la primaria Timisoara asa cum scrieti voi? Sau sunteti dezinformati sau va bateti joc de noi. In primul rand trebuie sa ajungi in fata ghiseului unde un tembel trebuie sa te identifice ca proprietar, altfel nu primesti ID pentru logare. Daca esti un criminal periculos si comiti infractiunea de a plati taxele cuiva? Asadar, cum este si cazul meu care traiesc la celalalt capat al globului nu pot plati online pana nu ma deplasez la ghiseu cu buletinul sa dovedesc ca eu sunt proprietarul si vreau ID-ul. De ce nu pot sa ma identific online cu CNP-ul sau alt act, nu sa ma puna pe drumuri? Am incercat sa trimit pe cineva din familie sa-mi scoata ID-ul si i-au ras in nas. Primarie de "cinci stele" ! hahaha....
  • +1 (1 vot)    
   Ia-o si tu mai usurel (Luni, 1 martie 2010, 19:16)

   nano2k [utilizator] i-a raspuns lui alextim

   In toate exista si un adevar.
   Poate nu stii, dar creea ce se intampla este pentru a fi tu protejat.

   CNP-ul nu e secret. Eu, daca iti stiu CNP-ul, as putea, teoretic, sa imi fac un cont si sa am acces la datele tale. Nu e vorba ca as vrea eu sa-ti platesc impozitele, ci e vorba de protectia datelor cu caracter personal (vezi legea 677/2001).

   Desigur, la Cluj-Napoca, functionarii sunt mai lejeri se pare si au interpretat in avantajul meu, al celui care am buna-credinta. Altii pot alege sa fie mai prudenti.

   Desi, la un capitol iti dau mai degraba tie dreptate: puteau sa-ti faca acel cont daca se prezenta cineva din familie si dadeau o declaratie pe proprie raspundere, etc etc... Eu zic sa mai insisti, stii cum e pe la noi... :)
   • +1 (1 vot)    
    ba poate ca stiu... (Luni, 1 martie 2010, 20:02)

    alextim [anonim] i-a raspuns lui nano2k

    De Biroul de Credite ce zici ? Acolo nu sunt date cu caracter personal? Este suficient sa trimiti prin e-mail o copie dupa buletin si primesti datele solicitate. De ce n-ar functiona si la primaria lui ciuhandu? Daca citesti in aticol vezi ca in aproape toate orasele civilizte se poate accesa pe baza CNP-ului. Nu le mai lua apararea ca numa' fala-i de ei. Orasul florilor, "mica Viena", oras de "cinci stele". Basme! A ajuns unul dintre cele mai murdare si neingrijite orase din Romania.
  • 0 (0 voturi)    
   Sa vedeti... (Luni, 1 martie 2010, 22:16)

   Oli [anonim] i-a raspuns lui alextim

   Sa fi vazut ce ochi MAAAARI a facut domnisoara de la ghiseul Primariei Timisoara cind am intrebat-o daca pot sa platesc cu cardul, la POS. la ghiseu. Raspunsul a fost un "Nu" foarte mirat, de parca as fi fost primul care am cerut. Dar mai apoi mi-a indicat ce e un "automat" pe hol sci ca dupa ce scot numerar pot sa nu mai stau la rind. Din respect pt cei 10 care stateau la rind am renuntat sa platesc atunci.
   Cred ca vreo 3 stele junate ar fi suficiente, momentan...
 • 0 (0 voturi)    
  La sect 2 (Marţi, 2 martie 2010, 0:08)

  Dapyx [anonim]

  exemplul demonstrativ da eroare. Ce incredere sa am intr-o astfel de chestie?! Halal!
 • 0 (0 voturi)    
  adisat pe pagina la TM (Marţi, 2 martie 2010, 0:30)

  eu100 [utilizator]

  În conformitate cu "HOTĂRÂRE DE GUVERN nr.181/2002 privind Normele de aplicare pentru Ordonanţa nr.24/2002 privind încasarea prin mijloace electronice a impozitelor şi taxelor locale" pentru a obţine datele de autentificare vă rugăm să vă prezentaţi la Direcţia Fiscală a Municipiului Timişoara, Birou Consiliere Cetăţeni şi Registratura - parter, orar: Luni, Miercuri, Joi, Vineri între orele 8:30-16:00 şi Marţi între orele 8.30-18.00. Trebuie să aveţi actul de identitate.
  Deci nano2k are dreptate, cle putin in privinta faptului ca pare a fi legislatie nationala. Pe care insa nu am citit-o, deci nu stiu..
 • 0 (0 voturi)    
  Deci numai in Ardeal se poate ?! (Marţi, 2 martie 2010, 9:30)

  PSD-erbedeul [utilizator]

  Exceptie numai Bucuresti Sectorul 2 !?
  Si nea Arogantu Nastase si nea Nica (c-care nu face nimica, numai mustaceste) raportau la Davos c-ca Romania este guvernata electronic ?!
 • 0 (0 voturi)    
  Completare (Marţi, 2 martie 2010, 11:55)

  Victor [anonim]

  Si la sectorul 6 din Bucuresti exista aceste facilitati. Eu am platit impozitul pe locuinta si pe teren anul trecut cu cardul la ghiseu, iar anul acesta la unul din punctele de plata instalate prin supremarketuri. Atentie: punctul de la mall Cotroceni mi-a respins cardul de mai multe ori, in schimb cel de la Cora Lujerului l-a acceptat imediat.
  Dupa ce am platit, am observat pe instiintarea de plata ca se poate plati si online, dar acum nu mai tin minte la ce adresa. Sora mea a platit astfel, fara probleme.
  • 0 (0 voturi)    
   completare (Sâmbătă, 27 martie 2010, 14:47)

   sect6 [anonim] i-a raspuns lui Victor

   in mall cotroceni - afi - mi-au zis ca nu accepta carduri cu chip
 • 0 (0 voturi)    
  taxe (Joi, 20 ianuarie 2011, 22:27)

  globalpay [anonim]

  Singurele primarii la care, la data actuala, se poate platii on-line real, si aici ma refer ca nu trebuie sa faci absolut nici un drum pana la ei, nu trebuie sa iti dea parola, nu trebuie sa-i suni,etc sunt Baia Mare, Campia Turzii, Arad, Oradea si daca nu ma insel Dej. Atat !!! O plata simpla printr-un site https la fel cum ati cumpara ceva de pe net cu orice card emis de orice banca. Singurul lucru de care ai nevoie e de cnp-ul tau sau cod fiscal pentru a vedea ce ai de plata. Pur si simplu. Si ma mandresc ca lucrez la firma care a implementat modulul...
 • 0 (0 voturi)    
  Rusine sa le fie (Miercuri, 9 februarie 2011, 7:33)

  Radu [anonim]

  In secolul 21 nu poti plati impozitele online in Bucuresti. Rusine Statului!
 • 0 (0 voturi)    
  nu inteleg nimic (Vineri, 6 ianuarie 2012, 2:11)

  CALIN [anonim]

  Sant plecat de 12 ani din romania turda cj si fara sa exagerez in afara de posta nu trebuie sa vizitez absolut nici o institutie publica pentru a plati ori ce taxa sau a lua ori ce informatie online.Contul de banca, tranzactii bancare, taxe spre consiliu local,taxele retinute din salar unde la fiecare sfarsit de an primesti ceva din taxe innapoi cereri se fac online,transcrierea unei masini se face prin posta formularul care se complecteaza e la vanzator cu talonul masinii care se completeaza pe loc fara notari fara nimic doar vanzat si cump si se trimite postal iar in 10 zile cump are talonul nou, numerele nu se schimba niciodata,cine a fost plecat stie cat de simple sant lucrurile simple dar nu in romania unde este un matrix de nedescris in toate primariile si unde inca se dau chitante in format A4 scoase la imprimanta vai mama noastra un lucru bun nu am facut pt oamenii de rand in tara asta minunata plina de talhari unde esti tu tepes doamne?toate cele bune si un an nou fericit


Abonare la comentarii cu RSS

Asigurari si Pensii
Vremea la


/
Maine:
|

ESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version