UPDATE: Concursul s-a incheiat

HotNews.ro si ING Asigurari le multumesc tuturor participantilor la acest concurs.

Dupa ce v-am tot povestit despre pensiile si asigurarile noastre, e timpul sa vedeti si niste beneficii mai palpabile, nu? Asa ca vreme de aproape o luna, pana in 4 octombrie, ne veti gasi aici nu doar cu sfaturi, ci si cu premii. Pe care le oferim celor care “si-au insusit materia predata” pana acum.

Mecanismul e simplu: in fiecare zi lucratoare a saptamanii punem cate o intrebare noua. Normal, despre asigurari sau pensii. Si tot in fiecare zi se castiga un premiu. Premiile sunt cat mai digitale si mai “hi-tech”, ca doar suntem pe HotNews: camere digitale Kodak, GPS-uri Mio, playere multimedia HD La Cie sau hard disk drive-uri externe Prestigio.

Iar daca n-ai prins concursul de la inceput, tot poti umfla potul; raspunde la toate intrebarile “din urma”, pentru ca oferim premiul cel mare (adica un LCD Full HD si un Home Cinema de la Samsung) celui care raspunde corect la toate intrebarile din concurs.

In incheiere, un pont: multe dintre raspunsuri le gasiti in articolele sau Q&A-urile publicate in sectiunea “Asigurari si Pensii”. Pentru restul, ingasigurari.ro va va fi de un real folos. Si, in ultima instanta, suntem convinsi ca Google va va scoate din orice impas.

Bafta!