“Friptura trebuie sa ramana friptura, fara aditivi alimentari”



Gratarel in Bucuresti
Foto: AGERPRES
Parlamentul European a refuzat sa autorizeze la nivel european folosirea trombinei bovine si/sau porcine ca aditiv alimentar. Aceasta enzima, derivata din parti comestibile ale animalelor, poate fi folosita pe post de liant al unor parti de carne separate intr-un singur produs. Comisia Europeana propusese includerea trombinei bovine si/sau porcine pe o lista a aditivilor alimentari care pot fi utilizati in Uniunea Europeana.  Totusi, deputatii europeni au blocat aceasta propunere, aproband in plen o rezolutie prezentata de Comisia pentru mediu, sanatate publica si siguranta alimentara a PE,  exercitandu-si astfel dreptul de veto conform asa-numitei "proceduri de reglementare cu control".

Citeste mai mult pe Think Outside the Box








Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


210 vizualizari


ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by