CONCURS foto / video ''Jurnal de Vacanta 2008"Jurnal de vacanta", concurs foto-video organizat de HotNews.ro si dedicat sezonului vacantelor, a ajuns la editia a 3-a.

CUM PARTICIPI: trebuie sa ai un cont de utilizator pe acest site.
Tema concursului: destinatii de vacanta / jurnal de calatorii. Participantii vor trebui sa povesteasca in imagini unde s-au simtit cel mai bine in vacantele / calatoriile lor.


 


In afara de sectiunile foto (4 imagini *), fotoreportaj (1 fotoreportaj cu maximum 9 imagini *) si video (2 materiale video *) - pentru care premiile vor fi acordate de eFlamingo, in editia de anul acesta apare o sectiune noua, dezvoltata in parteneriat cu Volvo, in care utilizatorii se pot amuza combinand fotografiile inscrise in concurs la sectiunea foto cu imagini ale unor modele Volvo (4 imagini combinate *). Castigatori la aceasta sectiune (cate un weekend de drivetest cu Volvo C 30, cu benzina inclusa) vor fi  atat autorul celui mai spectaculos montaj (overlay) foto, cat si autorul fotografiei originale folosita in respectivul montaj.

* numarul maxim de materiale pe care un utilizator le poate inscrie in concurs, la fiecare sectiune.

REGULAMENT concurs ''Jurnal de vacanta 2008''

Conditii de participare:


In concurs se poate inscrie orice cetatean roman cu domiciliul in Romania, cu exceptia angajatilor HotNews.ro, angajatilor Volvo si ai sponsorului eFlamingo, a rudelor lor de gradul I, precum si a altor persoane asociate concursului.

Inscrierile se fac prin completarea unui formular postat pe site-ul HotNews.ro.

Participantii la concurs sunt rugati sa completeze corect datele personale din sectiunea de inregistrare. Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un document de identitate: pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.
 

Sectiunea video:

Participantii pot inscrie materiale video cu imagini care se potrivesc tematicii concursului. Fiecare concurent va putea inscrie maximum 2 materiale video pe durata intregului concurs.

Materialele video vor fi uploadate pe site-ul de video sharing youtube.com, iar codul embed va fi introdus in campul special din pagina de concurs din site-ul hotnews.ro.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza participarea unui material la concurs pe motiv de neconcordanta cu tema concursului.


Sectiunea foto:

Participantii pot inscrie la sectiunea foto maximum 4 fotografii in format digital.

In cazul fotografiilor cu orientare orizontala, dimensiunea minima este de 600 pixeli pe latime si 400 pixeli pe inaltime, iar in cazul celor cu orientare verticala, dimensiunea minima este 400 pe latime si 600 pe inaltime.

Dimensiunea maxima acceptata a unei fotografii este 2 MB.

Nu sunt admise fotografii modificate pe computer, cu exceptia corectiilor de baza din programele de editare (brightness/contrast, levels, unsharp, etc.), atat timp cat aspectul nu se departeaza mult fata de fotografia originala.

Fotografiile trebuie incarcate fara rama si fara sa contina vreun watermark.
Fotografiile vor fi insotite de texte explicative (locatie, data, etc)

Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza participarea unei fotografii la concurs pe motiv de neconcordanta cu tema concursului sau in caz de nerespectare a conditiilor tehnice de mai sus.

Sectiunea fotoreportaj:

Participantii pot inscrie la sectiunea fotoreportaj maximum 1 foto-reportaj care va contine maximum 9 imagini in format digital.

In cazul fotografiilor cu orientare orizontala, dimensiunea minima este de 600 pixeli pe latime si 400 pixeli pe inaltime, iar in cazul celor cu orientare verticala, dimensiunea minima este 400 pe latime si 600 pe inaltime.

Dimensiunea maxima acceptata a unei fotografii este 4 MB.

Nu sunt admise fotografii modificate pe computer, cu exceptia corectiilor de baza din programele de editare (brightness/contrast, levels,unsharp, etc.), atat timp cat aspectul nu se departeaza mult fata de fotografia originala.

Fotografiile trebuie incarcate fara rama si fara sa contina vreun watermark.
Fotografiile vor fi insotite de texte explicative (locatie, data, etc)

Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza participarea unui fotoreportaj la concurs pe motiv de neconcordanta cu tema concursului sau in caz de nerespectare a conditiilor tehnice de mai sus.

Sectiunea Volvo / montaj foto:

Participantii pot alege maximum 4 fotografii inscrise in concurs in sectiunea foto (de ei sau de ceilalti participanti) in care vor incadra o masina Volvo, selectata din coloana afisata in dreapta galeriei foto.

Aparitia materialelor pe site:

Materialele acceptate in concurs vor fi postate pe HotNews.ro in maximum 72 de ore de la inscriere.
 
Calendar:

  • Perioada de inscriere: 6 August 2008 – 30 Septembrie 2008
  • Galeria finalistilor: 1 Octombrie 2008
  • Votul publicului: 1 Octombrie – 6 Octombrie 2008 ora 16.00
  • Votul juriului: 6 Octombrie 2008
  • Anuntarea castigatorilor: 7 Octombrie 2008
  • Gala laureatilor: 10 Octombrie 2008
 
Evaluare:

Lucrarile inscrise in concurs sunt apreciate dupa criteriile:
• incadrarea in tema
• creativitate
• originalitate
 
Despre jurizare:

Membrii juriului:
Ioana Avadani - presedinte juriu (Centrul pentru Jurnalism Independent)
Bogdan Cristel (Reuters)
Mihai Radulescu (TVR)

Juriul mai sus mentionat va desemna castigatorii premiilor I, II si III pentru sectiunile foto, fotoreportaj si video.

La sectiunea Volvo vor exista doi castigatori: autorul montajului foto si autorul fotografiei originale (cu mentiunea ca in cazul in care este vorba de aceeasi persoana, premiul nu se cumuleaza).

Juriul pentru aceasta sectiuni este format din oficiali ai EIT-FORUM Auto SRL.
Premiile constau in cate un weekend de drivetest cu un Volvo C30, cu combustibilul inclus.
Masina este oferita de EIT-FORUM Auto SRL si va fi ridicata de la sediul importatorului sos.Bucuresti-Ploiesti 165-169, 13686 Bucuresti.


Dupa incheierea inscrierii in concurs, juriul va selecta si va publica pe HotNews.ro o galerie a finalistilor, care va contine maximum 50 de fotografii, 10 fotoreportaje si 10 materiale video, selectate dintre cele mai bune materiale participante la concurs. Din aceasta galerie a finalistilor vor fi alesi castigatorii sectiunilor foto, fotoreportaj si video.

''Premiile publicului'' vor fi stabilite in functie de voturile acordate de cititorii HotNews.ro materialelor video si fotografiilor acceptate in faza finala si postate pe HotNews.ro. Anuntarea castigatorilor se va face pe 7 Octombrie 2008 pe HotNews.ro.

Premii pentru sectiunile foto, fotoreportaj si video:
 
  • Premiul I pentru fiecare categorie: cate un Notebook Sony Vaio VGN-FW11E, Intel Core2 Duo P8400
  • Premiul II pentru fiecare categorie: cate o camera video cu hard disc Sony DCR-SR55E + Card Memory Stick Sony 8GB
  • Premiul III pentru fiecare categorie: Notebook Acer Aspire One
  • Premiul publicului pentru fiecare categorie: Telefon mobil Samsung SGH-U600
 
Drepturile de autor:

Materialele inscrise trebuie sa respecte legea drepturilor de autor, precum si drepturile de proprietate intelectuala si drepturile exclusive de orice alta natura recunoscute de lege. Participantul trebuie sa fie proprietarul tuturor drepturilor asupra materialelor inscrise in concurs sau sa detina drepturile corespunzatoare de utilizare cu privire la acestea.
 
Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a inscrierii materialelor in acest concurs. Participantii pastreaza drepturile de autor asupra materialelor.

Completarea formularului de inscriere implica acordul ca materialele inscrise in concurs sa poata fi expuse si utilizate de catre HotNews.ro si eFlamingo, cu mentionarea numelui autorului, prezentul reprezentand consimtamant al autorilor si titularilor de drepturi de proprietate intelectuala cu privire la aceasta forma de utilizare, nelimitat in timp si spatiu.


Politica de confidentialitate:

Datele personale ale participantilor sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului.

Contact:

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieti la concurs[at]hotnews.ro.

Clauze finale:

Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza participarea oricarui tip de material la concurs pe motiv de neconcordanta cu tema concursului.

Prin completarea formularului de inscriere la acest concurs, participantul confirma faptul ca a citit si a inteles toate conditiile din Regulamentul de concurs si ca le accepta. 9563 vizualizari


ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version