CONDITII DE PARTICIPARE:

In concurs se poate inscrie orice cetatean roman, peste 18 ani, cu exceptia angajatilor HotNews.ro, angajatilor Millenium Tour, a rudelor acestora de gradul I, precum si a altor persoane asociate concursului.

INSCRIERE:

Pentru a participa la concurs este necesar sa aveti cont de utilizator pe site-ul HotNews.ro, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti crea un cont nou, la adresa: http://www.hotnews.ro/inregistrare.

Dupa ce v-ati inregistrat va rugam sa verificati sa fiti LOGAT pentru a putea posta textul cu care participati la concurs.

ATENTIE: postarea textului in primele zile de concurs va beneficia de mai multe zile de vizibilitate, implicit mai multe posibile voturi. Nu asteptati ultima zi de concurs pentru a va inscrie, pentru ca nu veti avea ocazia sa fiti votati de toti cititorii.

POSTARE TEXT:

Textul se posteaza in formularul de comentarii din subsolul paginii de concurs, http://www.hotnews.ro/stiri-general-2292974-anti_concurs_ziua_lui_valentin.htm.

Va rugam apasati pe butonul "adaugati comentariu" pentru a inscrie textul dumneavoastra in concurs. Textul nu poate avea mai mult de 2000 de caractere.

Un participant nu poate inscrie mai mult de 2 texte la concurs.

DESEMNAREA CASTIGATORULUI:

Desemnarea castigatorului se face pe baza voturilor cititorilor. Pe data de 14 februarie, ora 11.00 se va opri votarea si textul care a adunat cele mai multe voturi pozitive va fi desemnat catigator.

Pentru a intra in posesia premiului va rugam sa ne contactati la concurs[at]hotnews.ro.

PREMIUL:

Valoarea totala a premiului este de 1500 EUR si consta intr-o excursie pentru 2 persoane la Barcelona. Premiul este sub forma unui voucher, in valoare de 1500 EUR, oferit de www.paravion.ro. Castigatorul va putea sa-si aleaga datele de plecare si sosire, hotelul, perioada.

APARITIA MATERIALELOR PE SITE: Materialele acceptate in concurs vor fi postate pe HotNews.ro., in maximum 8 ore de la inscriere, in subsolul paginii de concurs, http://www.hotnews.ro/stiri-general-2292974-anti_concurs_ziua_lui_valentin.htm..

CALENDAR

Perioada de inscriere: 6 Februarie – 13 februarie 2008, ora 00.00

Votul publicului: 6 Februarie – 13 februarie 2008, ora 00.00

Anuntarea castigatorului: 14 februarie 2008, ora 11.00

DREPTURILE DE AUTOR:

Materialele inscrise trebuie sa respecte legea drepturilor de autor. Participantul trebuie sa fie proprietarul tuturor drepturilor asupra materialelor inscrise in concurs.

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a inscrierii materialelor in acest concurs. Participantii pastreaza drepturile de autor asupra materialelor.

Inscrierea in concurs implica acordul ca materialele inscrise in concurs sa poata fi expuse si utilizate de catre HotNews.ro, cu mentionarea numelui autorului.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE:

Datele personale ale participantilor sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului.

CONTACT:

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieti la concurs[at]hotnews.ro.

CLAUZE FINALE:

Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza participarea oricarui tip de material la concurs pe motiv de neconcordanta cu tema concursului sau limbaj neadecvat.

Prin completarea formularului de inscriere la acest concurs, participantul confirma faptul ca a citit si a inteles toate conditiile din Regulamentul de concurs si ca le accepta.