Curtea de Apel Bucuresti a amanat marti, pentru 20 iulie, procesul in care se solicita suspendarea executarii silite in cazul falimentului clubului Rapid Bucuresti, informeaza Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Motivul amanarii a fost faptul ca lichidatorul judiciar Aurel Brihac nu a fost prezent in sala de judecata si nici nu a semnat o imputernicire pentru avocatii care reprezinta clubul Rapid.

Pe 14 iunie, Tribunalul Bucuresti a hotarat intrarea in faliment a clubului Rapid Bucuresti, insa decizia nu este definitiva. Recent, Curtea de Apel Bucuresti a respins o cerere de suspendare provizorie a procedurii de intrare in faliment.

Lichidatorul judiciar desemnat de instanta in acest caz, Aurel Brihac, a inceput deja demersurile pentru dizolvarea societatii SC Rapid SA, astfel incat clubul nu va fi inscris in editia 2016-2017 a Ligii I.

Termenul pentru inscriere este 12 iulie, data fixata de Liga Profesionista de Fotbal pentru tragerea la sorti a programului urmatorului sezon.

Clubul a intrat in insolventa in anul 2012, avand datorii de aproximativ 18 milioane lei, iar de atunci au fost deschise procese in instanta de catre mai multi jucatori care nu si-au primit salariile, noteaza Agerpres.

Rapid a fost dat in judecata de mai multe companii si Directia Regionala a Finantelor Publice Bucuresti, pentru recuperarea unor datorii.