Internetul e plin de informatii care de care mai interesante. Totul e sa-ti pastrezi discernamentul selectiei. Iata de pilda cateva lucruri pe care in urma cu o ora nu le stiati:De pilda faptul ca in Qatar, daca ai anumite profesii (gradinar, pantofar, agent de paza-in total 162 de joburi) nu poti aplica pentru permisul auto. Sau ca Marele Canion nu e cel din SUA, ci altul, ingropat sub gheata. Sau ca Edinburgh e capitala roscatilor (4 din 10 locuitori sunt roscati). Sau ca modul in care balenele reactioneaza la lumina (parand ca se bronzeaza si ele) pot ajuta in lupta omului impotriva imbatranirii.

melcFoto: Muzart Grafica
  • Bernie Madoff a primit 150 de  de ani de puscarie pentru frauda in 2009. Shalom Wiess a primit in 2000, 835 de ani de inchisoare. Jeffrey Dahmer s-a ales in 1997 cu o condamnare la 957 de ani. Peter Mallory- condamnat la 1000 de ani in 2013. Ariel Castro, sentinta pe viata plus 1000 de ani.  La ce bun sa condamni pe cineva la inchisoare pentru 1000 de ani?

FOTOGRAFII, GIFURI, ANIMATII:

ANIMALE, PLANTE, BOTANICA:

TEHNOLOGIE:

VIDEO:

  • Cantecul stelelor

  • Ne-am putea inregistra visele? Cum ar fi....?

  • Puterea gandului...

  • TED Talks. Creierul sub influența jocurilor video - Daphne Bavelier

Cum este afectat creierul de jocurile video de acțiune? Pășiți în laborator cu cercetătoarea Daphne Bavelier pentru a descoperi noutăți surprinzătoare despre efectul jocurilor video, chiar și a jocurilor video de tragere, asupra învățării, a concentrării și a multitasking-ului.Subtitrat in romana

Va multumesc. Voi ce ati citit interesant zilele acestea?

Sursa foto articol