Vrei să fiibogat?Vrei sa traiesti mai mult?Fa ca japonezii, la care cititul în palmăeste extrem de popular. Cea mai tare gaselnita este interventia chirurgicala prin care iti lungesti linia vietii din palma. Ti-ai schimbat chirurgical palmele? Gata cu problemele tale! Te vei imbogati sigur si vei trai mai mult. Ai nevoie doar deunchirurg plasticiancompetent, care sa aiba in trusa lui unbisturiuelectric si catevacunoștințedechiromanție.Sau putețitrage Dv insiva liniile pe care vi le doriti in palma cu ajutorul unui marker si lasati magia sa lucreze.

hipposFoto: nakedcapitalism
  • Topul celor mai mari brese de securitate. Topul e facut incepand cu anul 2004, iar dimensiunea bulelor indica gradul de scurgere. Mai puteti vedea in infografic metoda de scurgere, numarul de incidente legate de calculatoare pierdute sau furate, iar cifrele ar putea sa va surprinda.
  • Opriti televizorul, nu-mi iese teleportarea! Cand vine vorba de teleportarea unui obiect, fizicienii spun ca tehnic se poate. Cand vine vorba de teleportarea unei fiinte umane, ei dau din cap, sceptici. Cel mai dificil e sa "muti" creierul cu toate informatiile sale. In plus, orice zgomot cat de mic, poate duce la erori uriase. Asta nemaivorbind de timpul necesar: 4.85x10 la puterea15 ani! Na, mai vreti acum teleportare?
  • Sa nu ne mai impaunam degeaba ca suntem oameni. Calitatile le avem de la animale, defectele ni le-am format noi insine. O teorie recenta a lui Robert Sussman si Donna Hart sustine ca o mare parte din cele mai bune noastre trasaturi umane ar putea foarte bine fi datorate capacitatii stramosilor nostri de a evita pradatorii. Cooperarea si socializarea provin de la animalele de prada care au scapat tentativelor de vanatoare.
  • Cat de corecte sunt estimarile analistilor politici? Tineti minte trei lucruri: 1) Analistii politici pot ghici corect cel mult din intamplare ceea ce se va petrece pe termen mai mare de un an. 2) Analistii politici sunt mult prea optimisti. Chiar daca va spun ca sansele unui eveniment sunt de 90%, cifra reala e la 60-70%. 3) Analistii politici nu isi schimba argumentatia chiar si atunci cand greseala lor e vadita
  • Stiu, ceea ce se intampla in Vegas, ramane in Vegas. In criza, unul dintre cele mai lovite orase americane a fost Vegas. Unul din 6 locuri de munca a disparut, preturile caselor s-au redus la jumatate, proiectele din constructii au inghetat samd. Acum, Vegasul si-a revenit. In 2012 a avut chiar un numar record de vizitatori. Numai ca....
  • Poftiti la pilule! In octombrie 2011, cercetatorii de la Universitatea din Minnesota au descoperit ca femeile care au luat suplimente alimentare si vitamine au inregistrat rate de deces mai inalte. Tot atunci, cercetatorii de la Cleveland Clinic au constatat ca barbatii care au luat vitamina E au inregistrat un risc crescut de cancer al prostatei. Aceste constatari nu erau insa ceva nou. Sapte studii anterioare au demonstrat deja ca vitaminele cresc riscul de cancer si de boli de inima.Pai si atunci de ce le mai luam? Finalul articolului spune tot.
  • Razboiul valutelor si caderea marilor imperii. Puterea mondiala dominanta nainte de primul razboi mondial a fost Marea Britanie. Imperiul Britanic a fost cel mai mare imperiu din istorie, controla o cincime din populatia lumii. Dar nu mai e.  Au mai existat alte patru imperii importante - Imperiul German, Imperiul Rus, Imperiul Austro-Ungar si Imperiul Otoman. Imperiul Austro-Ungar a fost dizolvat in octombrie 1918, ca o consecinta directa a Primului Razboi Mondial. Imperiul Rus s-a incheiat cu o revolutie in 1917, dar apoi s-a reinventat ca Uniunea Sovietica. Ce legatura este intre valutele lor, etalonul aur si aceste imperii, aflati din text
  • Nu e tabloul al lui Camil Ressu, dar am putea sa-i spunem "Cromatofori,odihnindu-se". CROMATOFOR, cromatofori, s.m. 1. (Zool.) Celulă care conţine pigment colorat. 2. Corpuscul din celulele plantelor superioare si ale unor alge care conţine clorofilă sau alţi pigmenţi. - Din fr. chromatophore.
  • Kim Ki-hoon, profesorul care valoreaza 4 milioane de euro. Kim castiga 4 milioane de dolari pe an in Coreea de Sud, unde este cunoscut ca "rock-star teacher" - o combinatie de cuvinte aproape necunoscuta in restul lumii. El preda de peste 20 de ani in celebrele "hagwon"-uri coreene. Poate ar fi trebuit sa incepem prin a spune ca studentii sud-coreeni sunt cotati printre cei mai buni din lume. Poate Romania invata ceva din sistemul lor academic?
  • Dan Gilbert, autorul cărţii Stumbling on Happiness, contestă ideea că vom fi nefericiţi dacă nu obţinem ceea ce ne dorim. "Sistemul imunitar" al psihicului nostru ne permite să fim cu adevărat fericiţi chiar şi atunci când lucrurile nu merg aşa cum le-am plănuit. Are subtitrare in limba romana.