Goran Bregovic semneaza coloana sonora a celui mai recent film al regizorului Dan Chisu - Ursul - ce va avea premiera in cinematografe la inceputul lunii mai. Bregovic, cunoscut pentru muzica filmelor regizorului sarb Emir Kusturica (Time of the Gypsies, Arizona Dream, Underground), spune ca Ursul este prima comedie pentru care a semnat muzica.

"Nu am mai scris niciodata pana acum muzica pentru comedii. Pentru mine acest lucru a insemnat sa fac parte dintr-un proiect al prietenului meu", spune compozitorul.

Ursul este un road-movie plasat in Romania anilor '90. Noul director al Circului de Stat incearca sa rezolve problemele financiare ale institutiei prin vanzarea singurului urs - batran si pe moarte - unui vanator german. Insa, manati de pasiunea pentru meserie si de dragostea pentru urs, artistii circului se impotrivesc directorului si il urmaresc pe acesta pana in locul unde urma sa aiba loc tranzactia.

Filmul Ursul, in regia lui Dan Chisu, va avea premiera in cinematografele din toata tara la inceputul lunii mai.

Din distributia filmului fac parte Serban Pavlu, Mihai Constantin, Magda Catone, Claudiu Bleont, Cosmin Selesi si Gabriel Spahiu si Andreea Gramosteanu.

Filmul Ursul este o productie Libra Film, distribuit de Transilvania Film.