Joi, 24 martie 2011, de la ora 18.00, Seara de film de la Institutul Cultural Roman (Aleea Alexandru 38) propune sapte scurtmetraje selectionate sau premiate la Festivalul international de film studentesc CineMAiubit, editia 2010: Strung Love, regia: Victor Dragomir, Categoria grea, regia: Olivia Caciuleanu, Draft 7, regia: Luiza Parvu, Extrasezon, regia: Raya Al Souliman, Fotografia, regia: Victor Dragomir, Intre prieteni, regia: Ozana Nicolau si 15 Iulie, regia: Cristian Iftime. Cu aceasta ocazie va fi lansat numarul 9 al revistei Film Menu.

Vor fi prezenti la proiectii si vor raspunde intrebarilor publicului conf. univ. dr Sorin Botoseneanu, decanul Facultații de film din cadrul UNATC, lect. univ. dr. Doru Nitescu, coordonator al Festivalului CineMAiubit, Andrei Rus, redactor coordonator Film Menu, criticul de film Andrei Gorzo, precum si tinerii regizori, actori și membri ai echipelor de filmare.

Ajuns in 2010 la cea de-a XIV-a editie, Festivalul CineMAiubit este organizat de Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „Ion Luca Caragiale“ din Bucuresti in parteneriat cu Fundatia CineMAiubit, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei si al Uniunii Cineastilor. Prima editie a avut loc in anul 1996, la initiativa prof. Elisabeta Bostan.

Film Menu este o revista de cinema initiata si sprijinita de Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I. L. Caragiale“ din Bucuresti si realizata de studenti ai Facultatii de Film din cadrul Universitatii. Revista analizeaza filmele celor mai importanti cineasti contemporani, implicandu-se si in realizarea unor proiectii. Revista poate fi descarcata gratuit in format pdf pe blogul www.filmmenu.wordpress.com. Apare o data la doua luni, din iunie 2009.

Intrarea la proiectii este libera, in limita locurilor disponibile.