Pe 8 martie, echipa filmului "Buna! Ce faci?" le face un cadou tuturor doamnelor care doresc sa-si petreaca Ziua Femeii la cinema, savurand o comedie romantica. Spectatoarele care se prezinta la Cinema Patria din Bucuresti, la proiectia de la ora 20.00, cu certificatul de casatorie in mana, primesc bilet la pret redus, de 8 lei. Pelicula a avut premiera de gala joi, 3 martie, la Cinema Patria, in prezenta a aproape 1000 de spectatori care au aplaudat minute in sir la final. Incepand de vinerea trecuta, "Buna! Ce faci?" a intrat in cinematografele din toata tara.

Filmul lui Alexandru Maftei, o poveste despre dragoste, casnicie si rutina, poate fi alegerea perfecta pentru seara de 8 martie. Amuzanta si plina de tandrete, comedia romantica are ca protagonisti doi soti - el pianist, ea patroana a unei curatatorii de lux - care, dupa 20 de ani de casnicie, nu mai simt nici o atractie unul fata de celalalt. Fiecare isi cauta iubirea in alta parte si, dupa cateva nopti de chat, amandoi sunt convinsi ca si-au gasit perechea. Nici unul nu banuieste insa ca partenerul de care s-a indragostit pe Internet nu e deloc un necunoscut. Martor la schimbarile din viata celor doi este fiul lor, Vladimir, un adolescent deosebit de libertin in propriile relatii sexuale, dar mai mult decat intrigat sa descopere ca si parintii lui au astfel de dorinte.

Povestea celor doi soti care s-au gasit tot unul pe celalalt pe Internet s-a intamplat in realitate, acum cativa ani. Stirea a fost inclusa de cotidianul italian "Corriere della Sera" printre "cele mai nastrusnice din 2005" si a fost preluata de "Dilema Veche" la inceputul lui 2006, unde regizorul Alexandru Maftei a si citit-o. Scenariul este semnat de Lia Bugnar, iar muzica originala este compusa de Dragos Alexandru. Rolurile celor doi soti sunt interpretate de Ionel Mihailescu si Dana Voicu, iar cel al fiului intrigat de secretele parintilor lui - de Paul Diaconescu, student la actorie.

In roluri secundare apar Ana Popescu, Adrian Paduraru, Antoaneta Cojocaru, Ioan Andrei Ionescu, Ioana Abur, Adriana Trandafir sau Sabina Iaschevici. Din 4 martie, "Buna! Ce faci?" ruleaza la Bucuresti - Patria (cu exceptia zilei de 7 martie), Hollywood Multiplex, Cinema City AFI Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, The Light Cinema, Noul Cinematograf al Regizorului Roman, Studio (din 18 martie); Cluj (Cinema Florin Piersic, Cinema City Iulius Mall), Iasi (Cinema Victoria) si Brasov - Cityplex Eliana Mall. Intre 11 - 17 martie, filmul va ajunge si la Craiova (Cinema Patria) si Bacau (Central), iar intre 18 - 24 martie, la Timisoara (Cinema Timis), Piatra Neamt (Dacia), Constanta (Cityplex Tomis Mall).

"Buna! Ce faci?" va fi proiectat si la Arad, Oradea, Baia Mare, Vaslui, Botosani, Pitesti, Ploiesti. Datele exacte vor fi anuntate pe parcurs. Filmul poate fi vazut cu subtitrare in limba engleza la Noul Cinematograf al Regizorului Roman, din cadrul Muzeului Taranului Roman. Pe site-ul bunacefaci.ro puteti gasi informatii detaliate despre film si fotografii. Filmul are si propria pagina de Facebook, unde cei mai activi comentatori sunt premiati. "Buna! Ce faci?" este produs de Rollin Studio Romania, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, in colaborare cu Societatea Romana de Televiziune si cu participarea HBO Romania. Distribuitorul filmului in Romania este Voodoo Films.