Actorul Victor Rebengiuc si regizorul Stere Gulea vor fi invitati de onoare ai proiectiilor de gala cu filmele: Medalia de onoare, regia Calin Netzer, pelicula lansata de putin timp, incununata deja cu numeroase premii internationale si Morometii, realizat de Stere Gulea, poate cea mai reusita ecranizare din istoria cinematografiei romane. In ambele pelicule maestrul Victor Rebengiuc, interpretul rolurilor principale, creeaza personaje memorabile. Intalnirea celor doua personalitati ale cinematografiei romanesti cu publicul va avea loc la joi, 16 decembrie, la EuroCinema Silver Mall Vaslui.

Dupa proiectii, invitatii se vor intalni si vor dialoga cu publicul si cu presa.

EuroCinema Silver Mall, in colaborare cu toti distribuitorii din Romania ofera saptamanal iubitorilor de film pe langa blockbusters - cele mai mari succese de Box Office, care vor fi programate imediat dupa premiera bucuresteana - si filme de arta, filme europene si romanesti.

Sambata si duminica dimineata sunt rezervate familiilor si copiilor, care vor avea posibilitatea sa vizioneze povesti fascinante transpuse in filme de animatie care au cucerit intreaga lume.

O zi pe saptamana va fi dedicata cinefililor pasionati, pentru care vor fi programate filme de cinemateca. Cele mai mari capodopere ale cinematografiei mondiale si romanesti vor fi prezentate de critici de film si regizori. Nu vor lipsi documentarele, scurt-metrajele, filmele experimentale.

Pretul unui bilet este de 10 RON. Pentru elevi, studenti, pensionari, persoane cu handicap, intrarea costa 5 RON.