Spectatorii romani vor putea urmari pe marile ecrane, incepand cu 14 mai, primul film de lungmetraj al lui Dan Chisu in calitate de regizor: WebSiteStory.

Intitulata initial Pac!Esti mort, productia a fost realizata in Bucuresti pe durata a 12 zile, cu un buget de circa 120.000 euro.

WebSiteStory spune povestea a doua adolescente, Laura si Mira, care petrec o noapte intr-un club. Laura se imbata si fumeaza primul joint din viata ei. Dimineata nu-si mai aduce aminte de nimic si afla ca prietena ei a murit. Socata, vrea sa afle adevarul si descopera pe YouTube toate postarile Mirei. Dorinta de razbunare va pune stapanire pe Laura si astfel, va incepe aventura ei. Povestea adolescentei se intoarce, in final, pe net, acolo unde a si inceput.

WebSiteStory este un experiment, un proiect pornit de la ideea ca un film despre tineri si problemele lor poate avea acuratete numai daca lasi acesti tineri sa se exprime. Am adunat cativa oameni incantati de aceasta provocare si le-am dat libertatea sa-si creeze personajele, sa si le defineasca, a declarat regizorul filmului, Dan Chisu.

Din distributie fac parte actorii Crina Semciuc, Diana Gursca, Alexandru Oreste Scarlat Teodorescu, Serban Ionescu, Florin Piersic Jr., Dragos Bucur.

WebSiteStory este o productie Dakino Film.