Luni seara, echipa largita a filmului „Eu cand vreau sa fluier, fluier” a sarbatorit cele doua premii obtinute la Berlin printr-o petrecere in Spazio Studio care a amestecat muzica house cu lautareasca.

Intrati in material pentru a vedea interviurile video acordate HotNews.ro de actorii George Pistereanu, Ada Condeescu si Clara Voda. „Eu cand vreau sa fluier, fluier”, de Florin Serban, va fi lansat in Romania in 26 martie.

George Pistereanu povesteste in interviu despre primirea calda pe care i-au facut-o prietenii pe aeroport, cand i-au adus ursuleti, despre emotiile dincolo de cuvinte traite pe scena Berlinale Palast in timpul galei si despre cele cele mai frumoase trei complimente pe care le-a primit de la niste persoane din industrie. George Pistereanu era elev in ultimul an la clasa de actorie a Liceului „Dinu Lipatti” in momentul in care a fost ales de Florin Serban pentru rolul principal din „Eu cand vreau sa fluier, fluier”. Acum e student in anul I la UNATC, sectia Actorie.

Planul Adei Condeescu in perioada urmatoare e sa-si caute un agent si sa munceasca. Studenta la UNATC povesteste pentru HotNews.ro cum a fost momentul premierii, cand a urcat pe scena alaturi de Florin Serban si George Pistereanu, ce a discutat cu vedeta americana Renée Zellweger la petrecerea de dupa festivitatea de premiere de la Berlin sau cu Gael Garcia Bernal la petrecerea mexicana.

Clara Voda ne spune ce reactie a avut soacra ei vizavi de faptul ca „Evenimentul Zilei” a numit-o „mama eroina” pentru cele trei roluri de mama interpretate la Berlin. Actrita ne mai marturiseste cum si-a petrecut familia Voda (actorii Bogdan si Clara Voda, precum si fiul lor, Vlad) timpul la Berlin. Toti trei au avut roluri in filmele romanesti prezentate la recent incheiata a 60-a editie. Vlad Voda (12 ani), mare amator de animale si fan al lui Steve Irwin, a ratat din pacate, faimoasa gradina zoologica din oras.