Platforma de streaming Netflix nu a putut fi accesată timp de o oră şi jumătate în mai multe țări miercuri seara, fiind afectată de o cădere a serviciilor, relatează News.ro.

NetflixFoto: Bekir Ugur / Dreamstime

Pe aplicaţia pe mobil şi site-ul gigantului american a apărut un mesaj care anunţa „conectare imposibilă la Netflix”.

Numeroşi abonaţi francezi, britanici şi germani au semnalat pana, imediat după ora 19.00 GMT (21.00, ora României). Incidentul a fost rezolvat către ora 20.30 GMT (22.30, ora României). În India, una dintre cele mai râvnite piețe pentru Netflix, serviciul pare să fi căzut cu totul.

Compania americană a recunoscut pana pe site.

„Ne confruntăm în prezent cu probleme de streaming pe toate aparatele. Lucrăm pentru a rezolva problema. Ne cerem scuze pentru orice neplăceri”, a anunţat platforma.

„Depunem eforturi să vă propunem emisiuni de televiziune şi filme pe care vreţi să le vedeţi, când vreţi voi, dar în rare ocazii suferim o pană a serviciului”, a adăugat mesajul, fără a preciza cauzele care au dus la căderea platformei.

Ultima oară când platforma Netflix a fost afectată de o pană semnificativă a fost în luna iulie a anului trecut, imediat după lansarea sezonului 4 al popularului său serial Stranger Things.

Foto articol: Bekir Ugur / Dreamstime.