​„Ozark” rezistă. De 10 săptămâni, al patrulea și ultimul sezon – lansat pe 29 aprilie - al acestui serial original captivant și lăudat de critici este în topul vizonărilor de pretutindeni. Dar de o săptămână are un concurent serios.

Julia Garner in „Ozark”Foto: Netflix

Este vorba de „The Lincoln Lawyer / Avocatul din limuzină”:

  • Ozark: 48,6 milioane de ore de vizualizare pe 15 mai;
  • The Lincoln Lawyer: 45 de milioane.

Este remarcabil că ultimul este doar de o săptămână și ceva pe platformă și a adunat un număr impresionant de ore de vizualizare. În ultimele zile, „The Lincoln Lawyer” l-a detronat pe „Ozark” și a urcat pe locul 1. Avocatul din limuzină – Manuel Garcia-Rulfo.

Deși a debutat în 2017, „Ozark” este urmărit cu pasiune pentru că telespectatorii vor să vadă cum se va încheia totul. Va scăpa cu viață Ruth Langmore? Dar Marty Byrde? Vor reuși să-l scape din închisoare pe șeful de cartel Omar Navarro? Deși are un scor de doar 7,7/10 la IMDb (față de 8,4 pentru Ozark), „The Lincoln Lawyer” vine cu aer proaspăt, deși acum mai mulți ani a rulat un film asemănător cu același nume (și cu inegalabilul Matthew McConaughy).

Serialul îl urmărește pe Mickey Haller, avocat redutabil dar rămas pe tușă după un accident, care vrea să-și relanseze cariera cu un caz de crimă.

Surse: BGR, IMDb.