Ca în fiecare lună, Netflix a anunțat noutățile și pentru februarie 2022, lansând numeroase producții noi ce se anunță interesante, numai bune de stat în casă și lenevit alături de cei dragi.

NetflixFoto: Freepik.com

Poți începe cu: Inventing Anna, un nou serial venit de la Shondaland, despre o escroacă ce a păcălit elita din New York, făcându-i pe toți să creadă că este o moștenitoare celebră; Vikings: Valhalla, o continuare a seriei Vikings, cu acțiunea plasată la peste o sută de ani de la evenimentele din serialul original; jeen-yuhs: A Kanye Trilogy, un documentar creat sub forma unei cronici intime și revelatoare a experienței artistice lui Kanye West.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Anne+: The Film, Catching Killers: Sezonul 2, Dark Desire: Sezonul 2, Disenchantment: Partea 4, Into the Wind, Love Is Blind: Sezonul 2, My Best Friend Anne Frank, Space Force: Sezonul 2, Texas Chainsaw Massacre, The Cuphead Show!, Toy Boy: Sezonul 2, Young Wallander: Killer's Shadow, și multe altele.

Uite tot ce propune gigantul american de streaming luna aceasta:

Titlurile lunii februarie pe Netflix

Inventing Anna (din 11 februarie)

În Inventing Anna, o jurnalistă care are multe de demonstrat investighează cazul Annei Delvey, o moștenitoare din Germania celebră pe Instagram, care a furat atât inimile, cât și banii celor din lumea mondenă din New York. Oare Anna este cea mai mare escroacă din New York sau este, pur și simplu, noua imagine a visului american?

Între Anna și jurnalistă se formează o legătură contradictorie, întunecată și amuzantă în timp ce Anna își așteaptă procesul, iar jurnalista se află într-o cursă contracronometru pentru a răspunde celei mai fierbinți întrebări din New York: cine este Anna Delvey?

Serialul este inspirat de articolul din New York Magazine intitulat „How Anna Delvey Tricked New York’s Party People” (Cum i-a păcălit Anna Delvey pe petrecăreții din New York), scris de Jessica Pressler.​

Jeen-Yuhs: A Kanye Trilogy (din 16 februarie)

Un documentar de referință cu trei părți creat de Clarence „Coodie” Simmons și Chike Ozah, jeen-yuhs: A Kanye Trilogy este o cronică intimă și revelatoare a experienței lui Kanye West, de la zilele de novice în căutarea unei șanse de afirmare până la viața lui așa cum este astăzi, când este un artist internațional și reprezintă propria marcă.

Vikings: Valhalla (din 25 februarie)

Având acțiunea plasată cu peste o mie de ani în urmă, la începutul secolului al XI-lea, Vikingii: Valhalla este o cronică a aventurilor eroice ale unora dintre cei mai celebri vikingi ai tuturor timpurilor: legendarul explorator Leif Eriksson (Sam Corlett), pătimașa și încăpățânata sa soră, Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) și ambițiosul prinț nordic Harald Sigurdsson (Leo Suter).

În timp ce tensiunile dintre vikingi și casa regală din Anglia ating un punct critic si sângeros și vikingii se înfruntă între ei din cauza contradicțiilor dintre credința creștină și cea păgână, acești trei vikingi pornesc într-o călătorie legendară care îi va purta peste oceane și pe câmpuri de bătălie, de la Kattegat până în Anglia și chiar mai departe, totul într-o luptă continuă pentru supraviețuire și glorie.

Seriale Netflix

Raising Dion: Sezonul 2 (din 1 februarie)

Nicole continuă să-și crească fiul, care mai are multe de învățat despre propriile superputeri. Deși Dion e tot mai puternic, pericolul e mai aproape decât credeau.

Dark Desire: Sezonul 2 (din 2 februarie)

Alma încearcă să-și refacă viața, dar revederea cu Darío reînvie legătura lor sortită eșecului și scoate la iveală latura lui mai sinistră.

Finding Ola (din 3 februarie)

După un eveniment ce îi schimbă viața, Ola pornește într-o aventură a autocunoașterii și se confruntă cu greutățile ce țin de traiul zilnic și de creșterea a doi copii.

Murderville (din 3 februarie)

Excentricul detectiv Terry Seattle își implică invitații celebri, care nu bănuiesc nimic, în investigarea unei serii de crime. O comedie polițistă de improvizație.

Sweet Mangolias: Sezonul 2 (din 3 februarie)

Împreună, Magnoliile trec prin relații noi, răni vechi și politici edilitare în timp ce părțile dulci ale vieții capătă arome dulci-acrișoare.

Disenchantment: Partea 4 (din 9 februarie)

În acest sezon, peripețiile prințesei Bean o duc la Aburești, la un castel subacvatic și în iad, unde, alături de însoțitorii ei, are parte de noi provocări.

Until Life Do Us Apart (din 10 februarie)

Trei generații care locuiesc împreună într-o vilă idilică își caută echilibrul între provocările organizării de nunți și crizele personale ale fiecăruia.

Love Is Blind (din 11 februarie - episoadele 1-5, din 18 februarie - episoadele 6-9, din 25 februarie - episodul 10)

Începe o nouă călătorie pentru cei singuri care caută iubirea transformatoare, dar „oarbă”. Cine va găsi dragostea și cine va suferi de pe urma ei?

Toy Boy: Sezonul 2 (din 11 februarie)

În timp ce investighează atacul cu bombă, Hugo și prietenii săi se confruntă cu doi noi adversari și cu o serie de alte provocări la locul de muncă.

Swan Shop: Sezonul 2 (din 16 februarie)

Vechiturile unei persoane scot profit pentru alta. Colecționarii veterani se aventurează în Tennessee căutând chilipiruri pe care să le vândă pe bani mulți.

Young Wallander: Killer's Shadow (din 17 februarie)

Kurt investighează un misterios și înfricoșător deces care pare să aibă legătură cu o știre incendiară despre unul dintre primele cazuri de care Rask s-a ocupat la Malmö.

One of Us Is Lying (din 18 februarie)

Cinci liceeni cât se poate de diferiți se întâlnesc în detenție. O crimă și secretele care planează în jurul ei îi țin uniți într-un joc letal de-a șoarecele și pisica.

Space Force: Sezonul 2 (din 18 februarie)

Sub o nouă administrație, generalul Naird și echipa lui disfuncțională, dar simpatică, au cinci luni în care să demonstreze că Forța Spațială merită să fie păstrată.

Merli. Sapere Aude (din 25 februarie)

Pol se înscrie la universitate pentru a obține o diplomă în filosofie, dar trebuie să facă față provocării unor profesori intimidanți și noilor prieteni.

Filme pe Netflix în februarie

My Best Friend Anne Frank (din 1 februarie)

Bazat pe prietenia reală dintre Anne Frank și Hannah Goslar, de la Amsterdamul ocupat de naziști până la reîntâlnirea lor sfâșietoare dintr-un lagăr de concentrare.

Through My Window (din 4 februarie)

Pasiunea lui Raquel pentru vecinul ei capătă o nouă formă când sentimentele devin reciproce în ciuda obiecțiilor familiei lui.

The Privilege (din 9 februarie)

În timp ce cercetează o serie de evenimente supranaturale, un adolescent bogat și prietenii lui dintr-o școală privată de elită descoperă o conspirație întunecată.

Into the Wind (din 10 februarie)

Într-o vacanță pe litoral, o studentă la medicină se îndrăgostește de un surfist, dar prietenii și familiile lor nu sunt de acord cu relația.

Anne+: The Film (din 11 februarie)

Sub presiunea de a-și termina romanul și de a se muta în Montreal datorită relației în care se află, o tânără lesbiană din Amsterdam încearcă să afle ce vrea de la viață.

Bigbug (din 11 februarie)

Androizi bucătari, securitate cu drone, roboți conducători. În această comedie SF, viitorul e luminos, până când apar fisurile și începe revolta inteligenței artificiale.

Tall Girl 2 (din 11 februarie)

Jodi își vede visul cu ochii: obține rolul principal în musicalul școlii. Dar stresul îi dă peste cap încrederea și relația.

Erax (din 17 februarie)

Creaturi monstruoase ies dintr-o carte magică de povești și dezlănțuie haosul și dezastrul pentru mătușa Opal și nepoata ei Nina în acest scurtmetraj înfricoșător.

Fistful of Vengeance (din 17 februarie)

O misiune de răzbunare se transformă într-o luptă de a salva lumea de o străveche amenințare când Kai, un asasin cu superputeri, urmărește un ucigaș în Bangkok.

Forgive Us Our Trespasses (din 17 februarie)

Devenit ținta naziștilor care vânează și ucid persoane cu dizabilități, un băiat cu o malformație a membrelor ia o decizie îndrăzneață, fugind pentru a se salva.

Rabbids Invasion Special: Mission to Mars (din 18 februarie)

O echipă pestriță de rabbizi sunt în misiunea vieții lor pe Marte. Dacă reușesc să se înțeleagă, poate există o mică șansă să salveze întreaga galaxie de un nou pericol.

Texas Chainsaw Massacre (din 18 februarie)

În acest sequel, un grup de influenceri care încearcă să readucă la viață un oraș fantomă din Texas se întâlnesc cu Leatherface, un ucigaș cu mască din piele umană.

Tyler Perry's a Madea Homecoming (din 25 februarie)

Madea s-a întors! Aleluia! Și n-are timp de fleacuri când o dramă familială răbufnește la petrecerea de absolvire a strănepotului ei.

My Wonderful Life (din 28 februarie)

Un mesaj de șantaj care amenință să dezvăluie aventura unei femei declanșează un șir de evenimente care devine o terapie de grup de proporții pentru întreaga familie.

Documentare Netflix

The Tinder Swindler (din 2 februarie)

Pozând online în sofisticat mogul al diamantelor, a cucerit femei de la care a reușit să obțină milioane de dolari. Acum, o parte dintre victime plănuiesc să se răzbune.

Pentru mai multe știri din lumea filmelor și serialelor, poți citi Nerd Alert-ul de weekendul acesta:

Sau poate te interesează noutățile de pe Netflix din luna ianuarie, în caz că ai rămas în urmă, le găsești aici: