Anul Nou vine cu filme și seriale proaspete pe Netflix, gigantul american de streaming propunând o mulțime de producții interesante la începutul lui 2022. Uite toate noutățile lunii ianuarie pe Netflix, de la drame istorice la filme postapocaliptice și seriale detectiv, printre multe altele.

NetflixFoto: Freepik.com

Poți începe cu Munich – The Edge of War, un film bazat pe bestsellerul internațional cu același nume de Robert Harris, unde, în toamna anului 1938, un funcționar britanic și un diplomat german se intersectează la Munchen și conspiră pentru a preveni războiul în Europa; sau Ozark: Sezonul 4 Partea 1, un nou capitol din drama captivantă cu acțiunea plasată în prezent, care urmărește călătoria familiei Byrde de la viața obișnuită din suburbiile orașului Chicago la activitatea infracțională periculoasă din munții Ozark din statul Missouri.

Vrei mai mult? Încearcă și: Archive 81, After Life: Sezonul 3, Chosen, Mother/Android, Snowpiercer: Sezonul 3, The Wasteland, și multe altele. Uite lista completă:

Titlurile lunii ianuarie 2022 pe Netflix

Rebelde (din 5 ianuarie)

Bun venit la EWS, renumita școală cu internat, la care dificilul drum către celebritate nu este pentru cei slabi de înger. Rebelii este un reboot al îndrăgitei telenovele cu și pentru adolescenți din care, la începutul anilor 2000, au derivat mai multe telenovele în Argentina și Mexic.

Rebelii este regizat de Santiago Limón și Yibran Asaud, iar acțiunea se desfășoară pe culoarele din Elite Way School, care găzduiește o nouă generație de elevi și noi povești și personaje, cărora li se alătură și unele mai vechi, pe care, cu siguranță, fanii le vor recunoaște.

De-a lungul a opt episoade, Rebelii urmărește un grup de elevi care fac tot ceea ce le stă în putință pentru a ieși învingători în Bătălia trupelor de la EWS, cel mai important concurs muzical pe care trebuie să-l câștige pentru a-și începe cu succes cariera muzicală. Între ei se nasc iubiri și prietenii, în timp ce o misterioasă societate secretă le umbrește visul de a deveni următoarea mare vedetă.

="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen="">

Munich - The Edge of War (din 21 ianuarie)

Bazat pe bestsellerul internațional al lui Robert Harris. Este toamna lui 1938 și Europa e în prag de război. Adolf Hitler se pregătește să invadeze Cehoslovacia, iar guvernul lui Neville Chamberlain încearcă disperat să găsească o soluție pașnică.

Presiunile cresc, iar Hugh Legat, un funcționar britanic, și Paul von Hartmann, un diplomat german, se întâlnesc la München, la Conferința de urgență. Odată negocierile începute, cei doi prieteni se trezesc în mijlocul unui cerc vicios de subterfugii politice și pericole cât se poate de reale.

Cu ochii întregii lumi ațintiți asupra lor, vor reuși oare să evite războiul și dacă da, cu ce preț?

Ozark: Sezonul 4 Partea 1 (din 21 ianuarie)

Ozark este o dramă captivantă cu acțiunea plasată în prezent și urmărește călătoria familiei Byrde de la viața obișnuită din suburbiile orașului Chicago la activitatea infracțională periculoasă din munții Ozark din statul Missouri.

Serialul explorează teme precum capitalismul, dinamica legăturilor de familie și supraviețuirea, totul din perspectiva unor americani (deloc) obișnuiți.

reen="">

Serialele propuse de Netflix pentru luna ianuarie

The Hook Up Plan: Sezonul 3 (din 1 ianuarie)

Elsa, Charlotte și Milou își văd prietenia zdruncinată de o iubire secretă și se confruntă fiecare cu provocări năucitoare și decizii de viață importante.

The Club: Partea 2 (din 6 ianuarie)

Sursa vinovăției Matildei iese la lumină atunci când revine un personaj din trecutul ei. Raşel și İsmet ajung în impas. Violența mocnește în Istanbul.

Undercover: Sezonul 3 (din 10 ianuarie)

Sperând să își schimbe viața, Bob acceptă o misiune periculoasă sub acoperire pentru a descoperi un turnător din poliție, dar se va reîntâlni cu Ferry Bouman.

The Journalist (din 13 ianuarie)

În acest serial bazat pe blockbusterul cu același nume, o jurnalistă cunoscută pentru nonconformism în lumea știrilor urmărește adevărul cu orice preț.

After Life: Sezonul 3 (din 14 ianuarie)

Deși Tony nu mai are aceeași atitudine agresivă și ursuză față de viață, se luptă în continuare să umple golul lăsat în urmă de pierderea soției.

Archive 81 (din 14 ianuarie)

Un arhivist angajat să restaureze o colecție de casete reconstruiește munca unei producătoare de film și investigația acesteia privind un cult periculos.

The House (din 14 ianuarie)

Această antologie de comedie neagră excentrică este regizată de talente de top în animația stop-cadru independentă.

Am scris mai multe despre The House în rubrica Nerd Alert de weekendul acesta, o poți găsi aici:

El Marginal: Sezonul 4 (din 19 ianuarie)

Serialul dur de acțiune revine cu un al patrulea sezon.

Too Hot to Handle: Sezonul 3 (din 19 ianuarie)

Pe o coastă paradisiacă, tineri superbi se întâlnesc și se cunosc. Problema e că trebuie să se abțină de la sex dacă vor să câștige premiul de 100.000 de dolari.

The Sinner: Sezonul 4 (din 19 ianuarie)

Acest thriller în serial nominalizat la Globul de Aur revine cu un nou sezon.

Snowpiercer: Sezonul 3 (din 25 ianuarie, episoade săptămânale)

Șase luni mai târziu, Layton își continuă căutările în speranța că va găsi un loc propice traiului, iar Wilford, alimentat de furie și răzbunare, este pe urmele lui.

Chosen (din 27 ianuarie)

Lumea unei adolescente este dată peste cap atunci când aceasta descoperă ce ascunde cu adevărat orășelul său liniștit din Danemarca. De la creatorii The Rain.

Framed: A Sicilian Murder Mystery (din 27 ianuarie)

Doi tehnicieni TV ghinioniști se trezesc la locul unei crime. Fiecare măsură pe care o iau pentru a nu deveni suspecți le aduce probleme și mai mari.

Feria: The Darkest Light (din 28 ianuarie)

La jumătatea anilor ’90, în Andaluzia, două surori caută adevărul atunci când părinții lor dispăruți sunt acuzați de uciderea a 23 de persoane într-un ritual ocult.

Getting Curious With Jonathan Van Ness (din 28 ianuarie)

Un nou serial de la Jonathan Van Ness, inspirat de podcastul lui de succes și de turneul de stand-up.

In From the Cold (din 28 ianuarie)

O femeie trebuie să aleagă între a-și pune familia în pericol și a-și relua trecutul de spion rus cu abilități speciale obținute prin bioinginerie.

The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window (din 28 ianuarie)

Viața unei artiste cu inima frântă este dată peste cap când devine martora unei crime. Dar oare chiar să fi fost o crimă?

Filme pe Netflix la începutul lui 2022

Four to Dinner (din 5 ianuarie)

Această comedie romantică pune la îndoială ideea de suflete-pereche urmărind în povești paralele patru prieteni singuri care formează cupluri în diferite combinații.

The Wasteland (din 6 ianuarie)

Viața liniștită a unei familii izolate de societate este dată peste cap de o creatură înfricoșătoare. Oare vor putea rămâne uniți?

Mother/Android (din 7 ianuarie)

Într-o lume postapocaliptică zdruncinată de o revoltă violentă a androizilor, o tânără însărcinată și iubitul ei caută cu disperare un loc sigur.

Dear Mother (din 11 ianuarie)

Când inima lui Jean-Louis încetează să bată, acesta trebuie să-și înfrunte problemele oedipiene și să-i pună mamei lui o întrebare imposibilă sau să moară în trei zile.

This is Not a Comedy (din 14 ianuarie)

Aflat la o răscruce de drumuri în viața sa, un comedian primește o ofertă bizară de la cel mai bun prieten al lui.

The Royal Treatment (din 20 ianuarie)

Izzy, o coafeză din New York, are șansa de a lucra la nunta unui Făt-Frumos. Dar când scânteia dragostei se aprinde între cei doi, va câștiga iubirea sau datoria?

My Father's Violin (din 21 ianuarie)

După o pierdere devastatoare, o tânără încearcă să se apropie de un unchi îndepărtat, care îi împărtășește pasiunea pentru muzică.

Home Team (din 28 ianuarie)

Suspendat din NFL, antrenorul Sean Payton își găsește izbăvire antrenând echipa de fotbal a fiului său dintr-un mic orășel din Texas. Bazat pe o poveste adevărată.

P.S.: În caz că n-ai apucat să te uiți la prea multe între sărbători, uite câteva din recomandările lunii decembrie: