​Netflix a lansat primul trailer pentru viitorul său serial The Witcher: Blood Origin, o serie prolog bazată pe scrierile autorului polonez Andrzej Sapkowski a cărui acțiune va avea loc cu 1.200 de ani înainte de cea a poveștii în care actorul britanic Henry Cavill îl interpretează pe Geralt din Rivia.

The Witcher: Blood OriginFoto: Netflix

Trailerul teaser a apărut în creditele de la finalul ultimului episod al celui de-al doilea sezon al serialului, difuzat săptămâna trecută.

Teaserul arată actorii viitorului serialul în acțiune pentru prima dată, printre aceștia numărându-se Sophia Brown în rolul lui Éile, Laurence O’Fuarain în rolul lui Fjall și Michelle Yeoh în rolul lui Scían.

Povestea din The Witcher: Blood Origin va avea loc într-o lume elfică, cu 1200 de ani înainte de evenimentele din The Witcher.

Blood Origin va spune o poveste pierdută în timp – despre originea primului Witcher, precum și despre evenimentele care conduc către „conjucția sferelor”, atunci când lumile monștrilor, oamenilor și elfilor se contopesc pentru a deveni una singură.

The Witcher: Blood Origin va avea premiera pe Netflix în 2022.