Fiori, tresăriri și delicii de Halloween, toate acestea se îndreaptă spre Netflix în acest sezon înfricoșător. Indiferent dacă ești un fan al genului horror sau dacă preferi mai puține tricks și mai multe treats, cu siguranță există un serial sau un film de care fiecare dintre noi să se bucure.

Netflix and ChillsFoto: Netflix

Netflix a pregătit o listă cu cele mai bune producții horror disponibile acum pe platforma de streaming, gata să-ți facă pielea de găină. Uite cele mai bune titluri, alese de Netflix:

Halloween Spotlight

A CLASSIC HORROR STORY: În această poveste de groază plină de tensiune și scene înfiorătoare, călătorii dintr-un autobuz devin victimele unor crime ritualice (Film Netflix).

A SERIES OF UNFORTUNATE EVENTS: Extraordinarii orfani Baudelaire se confruntă cu necazuri și au de-a face cu maleficul Conte Olaf în încercarea de a descoperi secretele familiei (Serial Netflix).

BRAM STOKER'S DRACULA: Dracula pleacă la Londra în căutarea unei femei care seamănă cu soția lui, de mult răposată. Dr. Van Helsing, vânător de vampiri, vrea să pună capăt nebuniei (Film).

BLOODRIDE: Un serial-antologie norvegian, care combină stilul horror cu umorul negru scandinav, în care fiecare poveste se desfășoară în propriul univers plin de realism, dar bizar (Serial Netflix).

CARGO: Rămas izolat într-o zonă rurală a Australiei după o pandemie violentă, un tată infectat caută cu disperare un nou cămin pentru fetița sa și metode prin care să o protejeze împotriva transformărilor prin care trece el (Film Netflix).

CREEP: Rămas lefter, un videograf acceptă o slujbă într-un orășel de munte izolat, dar descoperă că angajatorul are, de fapt, un cu totul alt plan (Film).

FRACTURED: După ce soția și fiica lui accidentată dispar dintr-o cameră de primiri urgențe, un bărbat panicat pornește în căutarea lor și e convins că spitalul are ceva de ascuns (Film Netflix).

GERALD’S GAME: Lenjerie, cătușe, toate anunțau un weekend cu „picanterii”. În schimb, ies la iveală cele mai negre temeri ale soției (Film Netflix).

HIS HOUSE: După ce a scăpat cu greu din Sudanul de Sud măcinat de război, un tânăr cuplu de refugiați se chinuie să se adapteze într-un mic orășel englez, bântuit de forțele răului.

MARIANNE: Atrasă înapoi în orașul natal, o faimoasă scriitoare horror descoperă că spiritul malefic care îi bântuie visele provoacă acum haos în realitate (Serial Netflix).

MY NAME: O femeie însetată de răzbunare după uciderea tatălui ei își pune încrederea într-un influent șef mafiot și se infiltrează în poliție sub supravegherea lui (Serial Netflix).

RATCHED: Acest prolog dramatic al celor întâmplate în „Zbor deasupra unui cuib de cuci” urmărește povestea asistentei medicale Ratched (Serial Netflix).

THE CABIN IN THE WOODS: Cinci prieteni aleg să meargă într-o mică vacanță la o cabană izolată cu reguli stricte. Atunci când acestea sunt încălcate, pedeapsa vine iute și nu iartă pe nimeni (Film).

THE SHINING: Locuind într-un hotel pustiu și sinistru în afara sezonului, Jack Torrance e cuprins de nebunie și își terorizează soția și băiatul (Film).

TRESE: Forțe supranaturale ale întunericului pătrund în lumea subterană a criminalități din Manila, iar Alexandra Trese trebuie să mențină pacea în vremuri tulburi (Serial Anime Netflix).

YOU: Un tânăr șarmant, dar perfid și profund obsesiv, recurge la acțiuni extreme pentru a se insinua în viețile celor de care este acaparat (Serial Netflix).