​​Val Bisoglio, cunoscut actor american a cărui carieră a durat peste 50 de ani, a murit la vârsta de 95 de ani, potrivit unui anunț făcut de soţia sa, anunțul stingerii sale din viață venind în aceeași zi cu anunțarea decesului lui James Michael Tyler, un alt actor îndrăgit pentru rolul său din serialul „Friends”, relatează Variety.

Val Bisoglio in MASHFoto: Captura video

Potrivit News.ro, cel mai cunoscut rol al lui Val Bisoglio este cel al lui Franck Sr., tatăl lui Tony Manero, interpretat de John Travolta în „Saturday Night Fiver” (1978). El a jucat şi în comedia lui Gene Wilder „Frisco Kid” (1979) şi a avut o apariţie în „Serpico” (1973) cu Al Pacino.

A debutat în televiziune în anii 1960 şi a apărut în mai multe seriale de succes precum „Miami Vice” (1986).

Bisoglio a interpretat rolul sergentului Sal Pernello în sitcomul „M.A.S.H.”.

Recent, Val Bisoglio a apărut în serialul „The Sopranos” unde a fost Murf, fosta mână dreaptă a lui Junior Soprano, în al treilea episod din sezonul patru, ce va fi difuzat în 2022. După acest rol s-a retras.

Actorul James Michael Tyler, cunoscut pentru interpretarea lui Gunther în serialul „Friends”, a murit la vârsta de 59 de ani de cancer la prostată, a confirmat managerul lui pentru revista Variety. Tyler a murit liniştit, în locuinţa sa din Los Angeles, conform sursei citate de News.ro.

Actorul a fost diagnosticat cu cancer la prostată în stadiu avansat în septembrie 2018.

Tyler este binecunoscut pentru rolul Gunther, un angajat al cafenelei Central Perk, îndrăgostit de Rachel, interpretată de Jennifer Aniston, în serialul popular al NBC. Anul acesta, el a avut o apariţie prin videoconferinţă la HBO Max în specialul „Friends: The Reunion”.

În afară de „Friends”, Tyler a mai apărut în seriale precum „Sabrina the Teenage Witch”, „Scrubs” şi „Modern Music”.